Zdeněk Macura versus dvoumetrový svalovec: Asi tušíte, jak to dopadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zdeněk Macura versus dvoumetrový svalovec: Asi tušíte, jak to dopadlo!

Maskovaný Zdeněk Macura dorazil se svou kamarádkou Marií Pojkarovou.
Maskovaný Zdeněk Macura dorazil se svou kamarádkou Marií Pojkarovou. (Herminapress.cz)

Kam nemůže čert, tam nastrčí Macuru. Známý ochránce žen a ještě známější přívěšek Ivety Bartošové (pochopitelně za jejího života) se vydal na akci, kam nebyl pozván. Byť se maskoval a nevzal si svou křiklavou lyžařskou bundu jako obvykle, vyhmátl ho zhruba o dvě hlavy vyšší a o 50 kg svalů těžší protivník.

Macura dorazil s jednou z nejzvláštnějších (velmi decentně řečeno) zpěvačkou Česka Marií Pojkarovou (59). Jenže z páru, který podle některých informací spolu lidově řečeno peče, byla pozvaná jen Marie. Do restaurace, kde se večírek k filmu Ghoul konal, se Zdeňkovi ještě podařilo dostat, jenže po pár minutách bylo zle.

Nic naplat, že se Macura snažil maskovat v roku restaurace a být průhlednější než vzduch, jeden z členů ochranky si ho všiml. A ještě než bývalý softwarový inženýr, kterému před časem doma opojili elektřinu, stačil vybalit své letáčky burcující proti týrání žen, už u něho stál svalnatý obr. Ten měl jediné přání: aby Macura pokud možno bez zbytečného povyku vypadl.

Maskovaný Zdeněk Macura dorazil se svou kamarádkou Marií Pojkarovou.

Jak následně organizátoři vysvětlili, pozvaná byla jen Marie Pojkarová, o publicitu spojenou se Zdeňkem Macurou neměli zájem. Jenže už se stalo! Macura, byť strávil na večírku jen minuty, na sebe v jednu chvíli stačil strhnout veškerou pozornost. A to máme velké štěstí, že se svalovcem nepustil do zápasení jako se svým odvěkým rivalem Josefem Rychtářem alias mlátičkou z Říčan.

Neznáte Marii Pojkarovou? Poslechněte si její megahit :)



Přečtěte si
nafta
12. 2. 2015 • 11:40

S tou "mlátičkou" z Říčan ste to riadne prehnali. To jeho posacovanie Macuru chcete nazvať bitkou? Keď si s Macurou nevedeli dať rady ani so synom? Žiedny predvádzací alebo vyvádzací chvat so od tohoto "ochrankára" nevidel. Podľa mňa je to obyčajný dedinský výtržník s ktorým si dá rady každý vyhadzovač za pol minuty.

dzery
12. 2. 2015 • 09:31

ochman
11. 2. 2015 • 18:04

Zdenda je mladší a hezčí verze Pomejeho

sonyka
11. 2. 2015 • 16:09

sice neznám Marií Pojkarovou,ale máme tu hodně daleko horších zpěvandulí-tato nezní vůbec špatně,jen si kazí reputaci s takovým pakem,co se všude nacpe!!!

ochman
11. 2. 2015 • 12:08

Tak nebyl pozván,ale přišel jako doprovod..no a co ?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.