Jako vejce vejci! Pavel Zuna odtajnil mladšího bratra: Co dělá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jako vejce vejci! Pavel Zuna odtajnil mladšího bratra: Co dělá?

Pavel Zuna s bratrem Janem.
Pavel Zuna s bratrem Janem. (Foto herminapress.cz)

Pavel Zuna (47) se pochlubil svým bratrem Janem (43). Přestože jsou mezi nimi čtyři roky, vypadají jako jednovaječná dvojčata!

Bývalý moderátor ČT, Novy i Primy je na mladšího brášku právem pyšný. Jan Zuna patří mezi přední vědce v oblasti výzkumu dětských leukemií a je držitelem Jeseniovy ceny udělované lékařům s největším přínosem pro pokrok v medicíně.


„Honza je kmotrem jednoho z mých synů a jeho žena Adéla zase kmotrou nejmladší Adélky,“ zdůvodnil Pavel Zuna přítomnost tolika příbuzných na křtu své knížky Slavné dny. Bylo jich tam skoro jako Hujerů ve slavné komedii Marečku, podejte mi pero!

Kdo je Jan Zuna?

Doc. MUDr. Jan Zuna, Ph.D.
Jeden titul vedle druhého. Jan Zuna absolvoval 2. lékařskou fakultu UK a poté pokračoval v doktorském studiu v biomedicíně. Pracuje na CLIP (Childhood Leukaemia Investigation Prague), Klinice dětské hematologie a onkologie a 2. lékařské fakultě Karlovy Univerzity v Praze a Fakultní nemocnici Motol. Přednáší u nás i v zahraničí. Je zakládajícím členem pracovní skupiny CLIP a velmi úspěšně publikuje v řadě zahraničních časopisů.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.