To je ale náhodička: Roštěnka Bagárová se žene za bohatým milencem z USA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To je ale náhodička: Roštěnka Bagárová se žene za bohatým milencem z USA!

Fotografie
Fotografie (internal)

Na účinkování Moniky Bagárové (20) ve finále televizní soutěže Superstar si už dnes vzpomenou jen ortodoxní fanoušci nebo obdivovatelé doslova magneticky přitažlivých křivek zpěvačky. A je pravda, že to není zpěv, který dívku drží v povědomí veřejnosti. Je to zkrátka kus a není divu, že se svou "výbavičku" rozhodla řádně zúročit.

Monika Bagárová je bezesporu atraktivní mladá žena a to jí samo o sobě zajišťuje pozornost mužů, která se nedostává každé. Zpěvanka si to uvědomuje, a proto si k tělu připouští jen takové pány, kteří mají co nabídnout. Jako například v posledním případě, kdy se Monika shodou okolností zamilovala do bohatého podnikatele rovnou ze země za velkou louží.


Určitě jsme daleci toho tvrdit, že je Bagárová zlatokopka a o chuďase by ani nezakopla. Dokonce je natolik obětavá, že za svým milencem stále častěji létá do Spojených států, aby ho mohla obšťastňovat svou přítomností. Fotografie ze svých cest lásky pak hrdě sdílí na sociální síti a podle posledních informací uvažuje, že se do USA odstěhuje nadobro. Bude se vám stýskat?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.