Pohádkový život tenisty Berdycha: V čem utápí své miliony nejen z tenisu? Podívejte se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pohádkový život tenisty Berdycha: V čem utápí své miliony nejen z tenisu? Podívejte se!

Tady bude bydlet Tomáš Berdych se svou láskou.
Tady bude bydlet Tomáš Berdych se svou láskou. (Foto: Profimedia.cz ara)

Slavný český tenista Tomáš Berdych (29) se zřejmě rozhodl usadit. V Líšnici u Prahy buduje velkolepé hnízdečko lásky, kde nejspíš hodlá žít se svou láskou modelkou Ester Sátorovou (22).

Před rokem a půl koupil Berdych stavební parcelu o rozloze 3531 metrů čtverečních, dnes už je na hrubé stavbě vidět, že tenista staví opravdu luxusní rodinné sídlo.

„To místo jsem si vybral, protože se mi moc líbilo. Je to kousek od Prahy, na letiště, na D1 i na golf,“ prozradil tenista Blesku, proč se rozhodl stavět právě v této lokalitě.

Dřevostavba ve tvaru písmene H slibuje opravdu luxusní bydlení, dominují mu velké okenní výlohy, které zajistí přísun přírodního světla do domu.

Tenista si může luxus dovolit, miliony nevydělává jenom sportem. Od roku 2010 provozuje se svým kamarádem René Krytinářem i fotovoltaickou elektrárnu v Lužanech u Přeštic.

V současné době má tenista trvalé bydliště v Monaku, stejně jako většina ostatních tenistů. Důvod je velmi prostý, nechce se jim v Česku platit daně. Nechme se tedy překvapit, zda si Berdych do nového hnízdečka lásky přestěhuje i svůj daňový domicil.



Přečtěte si
ochman
21. 1. 2015 • 09:40

To sídlo i okolí je ošklivé a jeho prolhaná vypočítavá snoubenka,taky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.