Josef Kokta o svatební noci s Ornellou: Jak jí okomentoval? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Josef Kokta o svatební noci s Ornellou: Jak jí okomentoval?

Konečně sami. Nejdřív něžné políbení...
Konečně sami. Nejdřív něžné políbení... (Foto Aha! – M. Hurda, P. Machan, M. Hykl, D. Kundrát)

Ze svatebního veselí odcházeli v pátek novomanželé Josef (59) a Ornella (21) Koktovi už krátce po 23. hodině. Spěchali snad proto, aby si užili co nejdelší noc?

A pro Koktu byla nejspíš náročná. Alespoň tak se vyjádřil na sociální síti, kde na otázku, jaká byla, odpověděl: „No, zmohla mě.“ A pak ještě přidal: „Tak jsem řekl počtvrté Jo!... Snad už naposled!“ Hned nato mu přišla gratulace: „Gratuluju Pepo a po dalších mladejch holkách už se koukej jenom koukat...“ To se novomanželovi nelíbilo, a tak zareagoval: „Budu se snažit, Mike. Ale víš jak, sem jen obyčejnej chlap.“

Vyrazí na cestu?
Novomanželé se dohodli, že svatební cestu zkrátí,  nebo ji úplně zruší. Nechtějí, aby malý Quentin někde trpěl, nebo naopak zůstal delší dobu bez rodičů. A tak se líbánky smrsknou na čtyři dny. „Ono se tomu tak ani říkat nedá. Prostě si uděláme výlet,“ říká Ornella.



Přečtěte si
napalmdeath
19. 1. 2015 • 11:49

to byl jeho dalsi veliky omyl oni se ksobe nehodi on potrebuje nejakuo selku ze statku on je takovi vydlak

1pravda1
18. 1. 2015 • 22:30

Starší chlap chce ženu pro sebe a často doma, což mu Ornella splňuje, žádné velké ambice a pro Pepu by dýchala, Partyška jen vymetala večírky a nechala se osahávat od chlapů ale doma byla nepoužitelná, zvlášť když si hrála na celebritu na neustálých večírcích, kde prý pracovala

alusinek
18. 1. 2015 • 10:40

Jak jim to asi dlouho vydrží.Že by se Ornela zamilovala do takového starouše nebo je to o penězích.Co na něm viděla

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.