Překvapená topmodelka Tereza Maxová: Chtěli po ní, aby si oholila chlupy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Překvapená topmodelka Tereza Maxová: Chtěli po ní, aby si oholila chlupy!

Tereza Maxová
Tereza Maxová (David Kundrát)

Tereza Maxová je jednou z českých modelek, které se podařilo prorazit i za hranicemi naší zemi. Ačkoliv pořád fotí, patří už do generace starších modelek a někdy nestačí žasnout nad tím, jaké úpravy v dnešní době mladé dívky podstupují. V začátcích její kariéry tomu bylo úplně jinak.

„Co se týče focení, neměly jsme žádné barvy na vlasy, žádné velké líčení a už vůbec ne plastiky. Ani nějaké úpravy poprsí nebo nosu, prostě to nikdo neměl. Pamatuju si, jak jsem byla celá nesvá z toho, když nám řekli, že se musíme depilovat. V Čechách jsme se v životě nedepilovaly ani neholily. A to jsem si tehdy říkala, co to po mně chtějí za úpravy,“ zavzpomínala modelka v týdeníku 5plus2.

V dnešní době nejde tak o originální krásu a osobitost, jako o to, splnit určité nároky na krásu. I za cenu toho, že modelky budou lehce zaměnitelné a tím pádem nahraditelné. „Dneska, když vás neupraví kosmeticky, upraví vás v počítači. V podstatě už vás nikdo nenechá vypadat tak, jak vypadáte. Make-up, vlasy, osvětlení, retuše. To všechno vás tak strašně změní, že vlastně splýváte v tom moři krásných holek,“ říká dále. Maxová sama nikdy žádnou plastiku nepodstoupila a doufá, že trendu v budoucnu budou směřovat k přirozené kráse. „Třeba už generace mojí Míny,“ uzavírá modelka své úvahy vzpomínkou na svou dcerku (5).



Autor:  mpa

Přečtěte si
mandat
17. 1. 2015 • 21:24

Maxova keca. Neni prirodni blondyna, barvi se. Ma operovana ocni vicka a jei rty uz nejsou tak uzke,jako mela na zacatku sve kariery.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.