Exmilenec Bartošové perlí: Chce otevřít školu a mít sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Exmilenec Bartošové perlí: Chce otevřít školu a mít sex!

Fotografie
Fotografie (internal)

Někteří lidé mají opravdu zajímavá novoroční přání. Nechtějí ani hubnout, ani lepší práci. Touží po škole a sexu. Třeba jako italský hrabě Domenico Martucci.

Ten na sociální síti, na které každý den publikuje informace ze svého soukromého života, uvedl, co by chtěl v roce 2015. Jen se na ten seznam podívejte.

1) Postavit školu v Africe
Aha!: Ušlechtilý plán, Domenico. Nejde ale jen o silná slova? Už kvůli těm dětem doufáme, že nejde jen o plácání do větru…

2) Vydat CD s alespoň 10-ti mými písničkami
Aha!: Propadáků máme na hudebním trhu nepřeberně. Raději se zaměř na tu školu, Domenico!

Domenico Martucci

3) Být na Sardinii na pláži aspoň 4 měsíce bez facebooku
Aha!: Nevěříme, že bys to vydržel!

4) Sex
Aha!: Má být tohle přání přiznáním, že žádný sex nemáš? Smutné…

5) Koupit si toustovač
Aha!: Jsme v šoku! Hrabě a nemá na toustovač?



Přečtěte si
dzejdi
8. 1. 2015 • 15:16

Článek dokonale vystihuje podstatu lidské hlouposti Tím samozřejmě myslím autora článku nechápu,jak může člověk s mizivou inteligencí psát veřejně

demonxxx
7. 1. 2015 • 19:07

To může, ale on si je moc dobře vědom, že bulvár čerpá z jeho FB, myslí si, že je celebrita, přitom nebýt Ivety, tak ho nikdo nezná. To je charita, vybere dárky pro děti od cizích lidí, když je hrabě, tak proč nepošle sponzorský dar třeba 500 tisíc, jak to dělají skutečné celebrity, ale nechlubí se tím na svém FB profilu, dělá mu dobře být středem pozornosti, přitom má rád jen sám sebe. Zpívat neumí, Ivetu využil ke zviditelnění, prakticky spolu nikdy nežili, odvezl ji do Itálie na dovolenou a zpátky se vraceli, každý sám. Nejvíc se mi líbí, jak zpětně vyhledává bulvární články, kdy byl s Ivetou na dovolené, přitom se na ni vykašlal, všichni pamatujeme, jak každý den posílal fotky bulváru, za které inkasoval nemalé peníze a v době, kdy prodělala autonehodu, potřebovala psychicky pomoc, tak se na ni vykašlal.

janapi
6. 1. 2015 • 21:16

Proč by se měl svěřovat a hlavně bulváru? Nu ledaže by mu pořádně bulvár zaplatil (jako Rychtářovi)-tak by D.M. mohl pustit do větru nějakou anomálii. Otázka sexuality je každého soukromá věc a každý nemusí být jako VY. A co dokázal tím "brnkáním"? To-že si dokáže sám na sebe vydělat a nikoliv ždímat rodiče!

alla
6. 1. 2015 • 18:34

Autor článku "ph" je asi úchyl. IB zemřela 29.4.2014. A Domenico Martucci, ostatně jako každá jiná osoba, si na svůj vlastní profil může psát co chce....koho to zajímá, už je to fakt úchylný...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.