Manželka Martiny Navrátilové: Nevěděla, že existují lesbičky! Jak se vlastně seznámily? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manželka Martiny Navrátilové: Nevěděla, že existují lesbičky! Jak se vlastně seznámily?

Paní a paní Navrátilovy. Možná nejslavnější lesbický pár současnosti.
Paní a paní Navrátilovy. Možná nejslavnější lesbický pár současnosti. (Foto: Reuters )

Už tři týdny je Julia Lemigová (33) novopečenou paní Navrátilovou. Slavnou tenistku Martinu Navrátilovou (58) si vzala na Mannhatanu a bývalá ruská miss se poprvé rozpovídala o jejich soukromí.

Julia třeba až do 18 let vůbec nevěděla, že homosexuální vztahy mohou existovat. „V Rusku o tom nikdo nemluvil,“ přiznala pro britský Daily Mail. Když dělala modeling, potkala Martinu, zkraje to ale byl platonický vztah, Navrátilová hrála s jejími holčičkami tenis, jezdila za ní stále častěji. „Až se mě Victoria (dcera) zeptala, co pro mě Martina znamená. Řekla jsem jí, že ji miluji. Jí se rozzářily oči a vyhrkla: Chci, aby žila s námi. Holky jí říkají Marti,“ vypráví dojemný příběh.

Doma jsou prý normální pár, až ne jednu výjimku. „Navrhla jsem, že jí uděláme malou vitrínu s poháry. Jenže jich má tolik, že by naplnily oba naše domy. Až pak jsem si uvědomila, jak úspěšná teniska je."2039780:gallery:true:true
Manželčiny dcery Victoria (13) a Emma (8) Martinu zbožňují.

Přečtěte si
dzery
6. 1. 2015 • 08:04

Nejsi sám...

ivoadler
5. 1. 2015 • 15:52

Na rovinu, čekal jsem nějaké podrobnosti z jejich intimního života, a ono nic. To mně holky dost zklamaly. Překvapuje mně, že homosexuálové jsou na informace ze svého sexuálního života tak skoupí. Že by něco nebylo v pořádku?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.