Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Navždy poznamenaný Artur: Rychtář mu způsobil těžký otřes!

Pokoj jak z hororu...
Pokoj jak z hororu... (Foto: Archiv Josefa Rychtáře )

To, jaký je ve skutečnosti vztah Artura Štaidla (18) a vdovce po jeho mamince Josefa Rychtáře (56), se ukázalo během rafinovaně zinscenovaného setkání koncem září. V rámci údajného pokusu o vloupání do uhříněvské vily Ivety Bartošové (†48) se Rychtář před kamerami a fotografy rozplakal a dojemně začal objímat Artura, jenž se otřásal odporem a pokoušel se z objetí říčanského démona vymanit. A k antipatiím k bývalému strýčkovi má totiž opravdu důvod...

Artur Štaidl si se svou matkou nejednou prošel peklem. Jeden z nejhorších zážitků mu ovšem přichystal Josef Rychtář poté, co naprosto nepochopitelně uposlechl žádosti zbídačené Bartošové, pobývající toho času v Psychiatrické léčebně v Bohnicích. Bylo léto 2013 a zpěvačka měla za sebou vyčerpávající útěk před Rychtářem do Itálie.


Artur se tedy vydal po boku matčina partnera do blázince, kde uviděl matku v tak otřesném stavu, že se sesypal. "Vyčítal jsem si, že jsem tam Artura na Ivetčino přání přivezl, byl z toho strašně otřesen. Celou cestu domů jen tiše seděl a zíral před sebe, neměl daleko k slzám," popsal šílené chvíle Rychtář v Blesku.
Tento zážitek z července 2013 zřejmě definitivně utvrdil syna Bartošové v odmítavém postoji k Rychtářovi, který se dodnes domnívá, že si byli s chlapcem blízcí, a až na mladíka přestane naléhat nepřátelsky naladěné okolí, opět mu mladý milionář padne kolem krku.



Přečtěte si
ararat
5. 1. 2015 • 10:21

erne máte v tom celkem malý přehled,I.B. byla vždy psych.labilní už když tehdy přišla o Sepéšiho,měla problémy a v rodině byl její tatínek alkoholik,měla tu smůlu ve své povaze,že chtěla pomoci a vysílala signály,ale když se už našel někdo kdo ji chce opravdu pomoci,tak to razantně odmítla a to byla pak v jednom kruhu,ze kterého se ji nepodařilo vymanit a měla smůlu na Rychtáře,který ji tam nepřímo pomohl a k tragédii už byl jenom kousek.Primitivní Rychtář ji posunul k té to razantní samovraždě.Už je soudit co by bylo,kdyby bylo,po bitvě je každý generál a dobře se soudí cizí lidé ale své vlastní problémy někdy neumíme vyřešit. Ať je ji zem lehká,a ještě po smrti nemá klid,urnu má u sebe jak kus salámu,je to nechutné a neuctivě k I.B...ono se říká mrtví k mrtvým a živý k živým

beladona
3. 1. 2015 • 23:14

erene ne, že normální, ale nenamazanej člověk jede normálně.Ten namazanej ztrácí zábrany, a protože se to ví, nesmí se za volantem chlastat.

beladona
3. 1. 2015 • 23:10

erene erene, vážně si to vytiskni a nech svázat.Ty v těch faktech máš takový pořádek a máš to jak nalajnovaný, to já, šílenej bohém strašně obdivuju, ale neumím.Já když to tvoje tady čtu, tak si tě představuju jako Plačkovou od Mládka jak stojíš čelem k nám zabodneš ty jogurťáky do papírů a teď se nadejchneš a .. šup jeden komentář za druhým a pěkně jak vojáky seřazený ... No to je pro mě úžasný nepochopitelný. ( že se za to na mě nezlobíš ?

beladona
3. 1. 2015 • 23:02

erene mně taky ne , běžně mám normální známé.

beladona
3. 1. 2015 • 23:00

honzadv nemyslím, že demostračka.I když byla zfetlá, na koleje si jen tak někdo nelehne, ani mezi ně.Natož žena, protože ženský chtějí i po smrti nějak vypadat .To by měl ten psycholog vědět! Musela být fakt na dně.Na tu demonstračku měla doma tunu prášků.Nevím jaký psycholog tohle pustil do světa, ale když jsem četla, co v průběhu vypouštěl jeden, tak jsem si řekla, že je to pěknej vůůůůůl

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.