Že by konečně svatba? Dyk o neobvyklé veselce s Vilhelmovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Že by konečně svatba? Dyk o neobvyklé veselce s Vilhelmovou!

Zpěvák Vojtěch Dyk a herečka Tatiana Vilhelmová do toho možná brzy praští!
Zpěvák Vojtěch Dyk a herečka Tatiana Vilhelmová do toho možná brzy praští!  (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, Martin Přibyl, Jan Tůma, Karel Kopáč, Zbyněk Pecák, archiv TV Nova, Facebook, ara)

Rozvedenou Tatianu Vilhelmovou (36) žádal její přítel Vojta Dyk (39) o ruku už několikrát. Herečka mu sice nikdy neodpověděla kladně, ale on se nevzdává a přichází s dalším plánem. 

Vilhelmová má za sebou neúspěšné manželství s režisérem Pavlem Čechákem, ale předešlý vztah už dnes připomínají pouze dvě děti. Po rozvodu si poměrně rychle našla za manžela náhradu v podobě pohledného Vojty Dyka, který po potvrzení vztahu s herečkou zlomil nejedno křehké srdce své fanynky.

Nový pár, kterému na začátku nikdo nedával příliš nadějí, je spolu dodnes a oba po třech letech působí stále zamilovaně. Hudebník Dyk dokonce několikrát požádal svou vyvolenou o ruku, ale dostal košem. „Žádost už přišla několikrát, ale nikdy jsem si nebyla jistá, zda je to vtip, nebo to myslí vážně. Já se druhému sňatku nijak zásadně nebráním,“ řekla Vilhelmová už na jaře. Teď ale Vojta Dyk vytáhl těžký kalibr a celou ceremonii by chtěl ozvláštnit. Rozpovídal se v magazínu Instinkt a dokonce řekl, že „uvažuje o obřadu, kterým by nekonvenčně stvrdil vztah se svou životní partnerkou." Tak povede se žádost tentokrát, když už budoucí ženich přiznal i do médií, že se nejedná o žert? 



Přečtěte si
mekanik
31. 12. 2014 • 17:49

Táňa potřebuje Dicka

soltero1
30. 12. 2014 • 08:52

S manželem se rozesla, protože chtěla byt sama a tak si našla Dyka... Tomu nerozumíme a ani rozumet nechci. Dyk ma rozhodne na víc...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.