Manévry před smrtí Přemka Podlahy: V hospicu mu dali jiné jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Manévry před smrtí Přemka Podlahy: V hospicu mu dali jiné jméno!

V čerčanském hospicu Podlaha ve spánku zemřel.
V čerčanském hospicu Podlaha ve spánku zemřel. (Foto Aha! – P. Machan, M. Pátek, M. Hykl, D. Kundrát, ara)

To, že je v hospicu v Čerčanech král kutilů, nesměl nikdo vědět. Přemek Podlaha tak sváděl svůj boj o život pod cizím jménem. Na dveřích jeho pokoje totiž bylo napsáno Jan Novák.

Nikdo neměl vědět, že slavný moderátor umírá. „V čerčanském hospicu mají pacientovu tabulku se jménem na dveřích. Když tam pana Podlahu přivezli, sestra tam napsala jeho pravé jméno. Jenže okamžitě zakročila jeho paní a muselo se přepsat,“ řekl Blesku jeho zdroj s tím, že paní Kalendová byla v tomto směru velmi rázná a opatrná.

Za Podlahou také ochodila jen ona a její dcera. Nikdo další. „Jeho kamarádi se tak za ním nemohli jít rozloučit,“ říká zdroj., která neopomněl poznamenat, že Podlahova partnerka byla na sestřičky sice hodná rázná a působila tvrdě, ale smrt její lásky ji naprosto zdrtila.

Autor:  ph,dat

Přečtěte si
6010
29. 12. 2014 • 10:32

Je to možné, že ho chtěla odstřihnout hlavně od syna.Aby si to vydědění ještě před smrtí tatík nerozmyslel.Ono je to dost kruté, mohl by mít Podlaha před smrtí výčitky svědomí.Přeci jen je to jeho krev.Mohl mu něco odkázat, aby kluk neživořil někde v lese.

6010
29. 12. 2014 • 10:29

Tedy nechápu takové manévry před jeho smrtí.To se ta jeho bála, že se tam objeví nějaký příbuzný, který se přihlásí o svá práva? Tak ho tímto způsobem odstřihla od všech a vše shrábla ona.Ať se tím majetkem bába udáví.A to že ho tak milovala, tomu nevěřím ani trochu, taková ženská nemá srdce.Vše jen hraje pro veřejnost.

stekavka
29. 12. 2014 • 07:45

Jak je vidět,tak to byl debil.A to bude mít pohřeb taky pod cizím jménem?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.