Hrůza! Nejtrapnější z VyVolených nám poslal video: Drhne si v něm mužství a cosi skřehotá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hrůza! Nejtrapnější z VyVolených nám poslal video: Drhne si v něm mužství a cosi skřehotá!

Martin Hranáč ukazuje smutnou stránku reality show. Ano, i tohle může s člověk udělat účast v reality show...
Martin Hranáč ukazuje smutnou stránku reality show. Ano, i tohle může s člověk udělat účast v reality show... (Reprofoto Youtube.com)

V záplavě podivných fotek, kterými poslední dva týdny zásobuje média adept na nezbytečnější celebritu Česka Sámer Issa, jsme málem zapomněli, že reality show stvořily i další monstra, které se snaží utrhnout trošku slávy za každou cenu…

Fotky vyholeného ohanbí přítelkyně Sámera Issy, jak se zdá, probraly k činnosti dalšího z chlapců, kteří by národu nejlépe prospěli tím, kdyby o nich nikdy nikdo neslyšel. Poněkud labilní homosexuál z VyVolených Martin Hranáč je toho živoucím důkazem.

Po vypadnutí z VyVolených se tenhle mladík snažil zaujmout různě. Běhal nahý po náměstí Míru v Praze, chlubil se bohatými ruskými milenci a v neposlední řadě potěšil spoustu lidí tím, když do novin rozeslal fotky, kterak mu kdosi v gay klubu naklepal pěstí tvář.

Martin Hranáč hodnotí svůj nový klip.

Teď je tu další pokus o to, jak zaujmout. Martin rozposílá do médií své video, kde se sprchuje a následně se chlubí, že »si umyl i šulina«. Jo a málem bychom zapomněli, že se při té očistě snaží i cosi nesrozumitelného zpívat! Máte-li dost odvahy a nejste právě po jídle, klidně si to video pusťte. Neměli by ho nicméně sledovat mladiství a lidé trpící psychickými chorobami a nemocemi srdce.

Přečtěte si
mekanik
7. 12. 2014 • 18:39

Hranáč je´ještě větší čůro než Sámer olizovač pánských přirození

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.