Lenka Kořínková přiznala: Pravda o 30 milionech za její knížku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lenka Kořínková přiznala: Pravda o 30 milionech za její knížku!

Lenka Kořínková se znovu drápe na výsluní.
Lenka Kořínková se znovu drápe na výsluní. (PETR_NOVOTNY / Blesk)

Osmapadesátiletá Lenka Kořínková si prošla bouřlivým životem. Z pozice hvězdy českého filmového plátna se stala úspěšnou autorkou knih, aby veškerou slávu následně zastínil fakt, že byla přistižena namol opilá, jak se válí v pangejtu.

Kvůli životním zvratům se Lenka Holas Kořínková na dlouhou dobu stáhla do ústraní, kde připravovala své knihy a také vyučovala angličtinu. Žádné rozhovory ze zásady nedávala. Nikdy. Nikomu. Důvod je jasný, každý se totiž ptal na jediné – na chlast! Ani teď se do žádných větších mediálních akcí nepouští, ale protože se blíží vydání další její knihy, přece jen se občas novináři promluví.

Když už jsme u těch knih. Hned Lenčina prvotina měla obrovský úspěch. Výtisků její knihy o dělené stravě se prodaly statisíce, což prý vůbec nečekala. „Pokud si někdo myslí, že jsem to měla předem promyšlené, je na omylu. Nikdy nemám nic takzvaně promyšlené, vede mě instinkt,“ tvrdí v týdeníku Sedmička Kořínková a dodává, že kniha jí do jisté míry i uškodila. Mluvilo se totiž o tom, jaký balík na ní vydělala.

„Vyrojila se spousta nesmyslů, například, že jsem knihami vydělala třicet milionů. Větší nesmysl jsem v životě neslyšela,“ kroutí hlavou Kořínková. Ta se musela potýkat s nepochopením lidí i v jiných směrech. Třeba kvůli tomu, jak extravagantně se oblékala. Mluví dokonce o vyčlenění ze společnosti! „Chtěla jsem nosit barvy, posmívali se mi a ponižovali mě, chtěla jsem žít, jak jsem žila a to se mnohým nelíbilo a odmítali mě,“ cítí dodnes hořkost Lenka Holas Kořínková.





Přečtěte si
ararat
8. 12. 2014 • 10:56

BOŽENO cože já ti mám závidět?Hele ty lopato,já bych řekla,že kdybys mě znala tak bys závistí zbledla,ale mám štěstí,že tě znám jenom ze zdejší diskuze a děkuji bohu, za tože nejsi ani moje sousedka,tak se vzpamatuj a nekřič už do tmy,protože je to jen tvůj záchvěv zoufalství a čím více kříčíš a snažíš na sebe upozornit.Ale bohužel v tom negativním slova smyslu, děláš ze sebe akorát blbku

beladona
7. 12. 2014 • 20:08

ararat zatím jsem postřehla, že jí nadávaáš jen TY a soustavně a dlouho. Pak se přidal ten zedník mord a jinak je to tříbení názorů.

beladona
7. 12. 2014 • 15:05

oxallis ararat je závistí uschlá. Tobě taky neodpustí, že nakupuješ v Gabor atd atd

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.