Sámer Issa ukázal: Precizně vyholený klín své přítelkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sámer Issa ukázal: Precizně vyholený klín své přítelkyně!

Sámer Issa pouští do světa stále zajímavější fotografie.
Sámer Issa pouští do světa stále zajímavější fotografie. (Profimedia.cz)

Vyhaslá hvězda SuperStar Sámer Issa (29) dál tvrdě bojuje o první místo na pomyslném žebříčku nejzbytečnějších celebrit Česka. A nevede si vůbec špatně, byť je pro něj stále složitější vymyslet něco, čím své tři (někdy se mluví až o pěti) fanoušky zaujme.

Sámer už zkusil skoro vše, včetně toho, že ukázal svůj penis. Teď se pokouší prorazit s vyholeným přirozením své blonďaté přítelkyně.

Nový pokus o popularitu z dílny Sámera Issy je úsměvný (neurvalec by ho však nazval trapným). Pozval si totiž profesionálního fotografa, který měl zachytit jeho běžný den s přítelkyní. A výsledek? Sámerův den se skládá z toho, že se opaluje, vybírá si oblečení a taky trochu tancuje a telefonuje. To není špatný život!

Během opalování nakonec vznikla i fotka, kterou zejména pánové ocení. Issova přítelkyně si totiž vzala zcela průhledné spodní prádlo a všem tedy při polehávání v solárku ukázala, že s žiletkou jsou její intimní partie takzvaně jedna ruka (necenzurované foto uvnitř článku).

Tento pokus zaujmout nebyl od Sámera vůbec špatný, ale přesto ho za něj pochválit nemůžeme. Není to totiž originální – už v minulosti totiž při natáčení jeho klipu jeho dnes už bývalá přítelkyně ukázala také všem úplně vše! Nemluvě o tom, že sám Issa už také ukázal svého »Sámerka«.



Autor:  ph

Přečtěte si
mekanik
3. 12. 2014 • 15:55

co to je Samer Issa?to je takové to homosexoprcolízo s věčně vyplazeným jazykem,co bere drogy a okrádá dětskou charitu?jo ahá už vím.toho kdyby někdo krocnul tak je mi to ouplně fuck

adelinda
3. 12. 2014 • 01:18

To není pornoherec?

pravlast
2. 12. 2014 • 18:18

Koukám že zaujal i v diskusi

ivoadler
2. 12. 2014 • 10:57

Na facebooku prý frčí selfie holek, který publikujou svý nahý rozkroky. Budou mít hezkou památku pro své děti a vnoučata. Sámer taky.

pravlast
2. 12. 2014 • 07:20

Copak na to šaríja-nebudou ho za to popotahovat?Říká se že když muž pohlédne na nahou cizí ženu,musí spáchat sebevraždu.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.