Heidi Janků: Slova o konci kariéry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků: Slova o konci kariéry!

Heidi Janků jako prvorepubliková dáma
Heidi Janků jako prvorepubliková dáma (TV Barrandov)

Zpěvačka Heidi Janků (52) se kromě zpívání věnuje i moderování erotického pořadu a vůbec to nevypadá, že by svět šoubyznysu chtěla opustit. V devadesátých letech ale s takovou myšlenkou docela koketovala. Co se stalo?

„Byl to takový zlom. Odjela jsem tenkrát se svým manželem Ivošem Pavlíkem do Monaka a chtěla jsem tam zůstat. Chtěla jsem prostě přestat zpívat. Jenže se tam naše plány nevydařily a vrátili jsme se domů,“ svěřila se stránkách sedmicka.tyden.cz. Její manžel totiž dostal v zahraničí práci a ona za ním odjela. Práce na dětských filmech ale nevyšla a manželé se za rok stěhovali zpět do rodné hroudy.

„Pamatuji si, že jsme tady začínali úplně od píky. Všude byli ve vedení noví lidé a opravdu to pro zpěvačku mého typu, nebylo vůbec jednoduché,“ vzpomíná zpěvačka. Heidi Janků se nakonec neztratila a v kariéře úspěšně pokračuje dodnes.



Přečtěte si
beladona
30. 11. 2014 • 14:32

doma v koupelně

beladona
30. 11. 2014 • 14:32

illis Šárka Saudková nejen, že je před kamerou střevo, ale i za ní . Byla jsem na výstavě jejích fotek, to byl plagiát Saudka, nic jinýho.Napsala jsem jí to tam do knihy a nebyla jsem jediná.Jak to,že jí to prochází, nevím .Ale duši Saudka to samozřejmě nemělo , byť se snažila . No a ta druhá sislavá, to je to samý poleno Kdyby neměly k dobru obchodní styky svých chlapů, jak by se prosadily?

illis
30. 11. 2014 • 12:31

Dlouho se o ní nepsalo, tak vytáhla historii, možná bude i pokračování, dlouho už neperlila o jejich partnerském sexu . To Dáda, ta ví jak ohromit , sex o přestávce v zákulisí při dětské představení. To je skutečně zpráva roku .

illis
30. 11. 2014 • 12:29

No plány nebyly asi tak úžasné . Škoda , že jí tak koketerie s ukončením kariéry opustila. Nové písničky nemá , pokus o diblíka vychází tak střídavě, to když se podaří makeup . V anketách neboduje, protože není zač bodovat a ten její trapný pořad v TV, ten jsem viděla ani ne pět minut a stačilo. Něco jako Sára Saudková, také nic, co by diváka oslovilo. Mohla by postávat u vratných lahví v marketu a nikdo by si jí ani nevšiml .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.