Válka nosaté Banášové s obludně "zkrášlenou" modelkou: Drsné útoky v přímém přenosu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Válka nosaté Banášové s obludně "zkrášlenou" modelkou: Drsné útoky v přímém přenosu!

Adela Banášová na konflikt zapomněla, Silvia nikoliv.
Adela Banášová na konflikt zapomněla, Silvia nikoliv. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Facebook Silvie Kucharenko, ara)

Prototyp umělé krásy Silvia Kucherenko (32) vykopala po třech letech křivdu, které se na ní dopustila Adela Banášová (34) jedním nevinným vtípkem během vysílání. Teď se rozhodla útok vrátit a celé Slovensko se baví.

Několik let manželka bohatého ukrajinského podnikatele Silvia myslela na odplatu Banášové a konečně se dočkala. Kucherenko je slovenská modelka, která se rozhodla vylepšit několika plastikami, včetně zvětšení prsou a nafouknutí rtů. A právě kvůli »kačeřímu« vzhledu si ji vtipná moderátorka vzala na paškál ve svém pořadu Adela show. „Na závěr si řekneme, jak zjistíme, že máme fakt špatného plastického chirurga. Za prvé – jmenujete se Silvia Kucherenko,“ řekla nosatá moderátorka.

Silvia si ale nenechala nic líbit a rovnou na Adelu poštvala svoje právníky. Moderátorka se tak musela v přímém přenosu omluvit. Jenomže to udělala po svém a Silvii zesměšnila, protože se rovnou omluvila i Kačerovi Donaldovi a rybičkám přísavkám.

Rybička přísavka

Tři roky Silvia střádala ďábelský plán, jak to moderátorce vrátit, až nakonec využila komentářů diváků, že Adela je v pořadu Milujem Slovensko nešikovně nalíčená. „Myslím, že to není špatným make upem, ale víte, jak poznáte špatnou vizážistku? Odpověď: Jmenuji se Adela Banášová,“ kopla si po třech letech konečně modelka na sociální siti.

A co na to moderátorka Banášová? Jako vždy byla nad věcí. „Byl to vtípek, a když se někdo zasmál, je to akorát dobře. Ať je sranda. Vizážistku mám výbornou, v tom problém nebude. Když jí taková věc tak dlouho tížila, tak je pro její psychiku jenom dobře, že se jí konečně ulevilo. Držet v sobě hněv tak dlouho není správné. Může to způsobit viditelné vnitřní i vnější napětí,“ perlí opět Banášová na serveru topky.sk a na rozdíl od modelky na celý konflikt zase brzy zapomene.

Anketa

Kdo se vám líbí víc?
Celkem 917 hlasujících

 



Přečtěte si
jakeline
15. 2. 2016 • 06:08

Banašova se mi líbí jaká je ze svého nosu může udělat přednost jako Tereza Maxová

brunetka1973
25. 12. 2015 • 19:50

Daj svoji fotku asj by sme sa pozvracali,že?

brunetka1973
25. 12. 2015 • 19:47

Tak je lepsie vyzerať normálně a nie ako plasticka umelina

fesak2
19. 4. 2015 • 18:31

těch kačerů ale běhá po světě

mekanik
29. 11. 2014 • 15:11

dvě milky

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.