Zkažené Vánoce malého prince George: Budou ho vystavovat jako opici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zkažené Vánoce malého prince George: Budou ho vystavovat jako opici!

Princ George se ukázal všude po světě, ale Britové ho oficiálně viděli pouze jednou.
Princ George se ukázal všude po světě, ale Britové ho oficiálně viděli pouze jednou. (Foto archiv Reuters)

Jeho královská Výsost princ George bude tento rok slavit své druhé Vánoce. Namísto dětských radovánek ho ale čeká celá řada povinností spojených s reprezentací nástupce trůnu.

Roztomilé princátko se už ukázalo ve všech koutech světa. V Austrálii ho lidé mohli vidět v zoo, jak cení svoje čtyři zuby na divoká zvířata a na Novém Zélandu se zase kochal krásami místní přírody. Na svůj věk má princ za sebou požehnané množství oficiálních návštěv, ale svým »poddaným« v Británii se oficiálně ukázal vlastně pouze po porodu, kdy ho Kate u porodnice ukazovala obdivovatelům a fotografům.


A jaká nejvhodnější chvíle může tak být na to, aby se i domácí pokochali pohledem na malého prince? Samozřejmě Vánoce! Podle informací magazínu Hello! si je královská rodina vědoma, publicitě se nejmladší syn nikdy nevyhne, a proto je čas ho doma poprvé vzít na větší akci. Těhotná Kate se zatím na příval společenských akcí chystá, ale podle všeho to vypadá, že by se malý princ měl ukázat na vánoční ráno v rodinné kapli, kde bude odvážně čelit bleskům fotografům a zvědavcům, kteří aspoň na malou chvíli chtějí zahlédnout jeho tvář. Moc klidné svátky tedy princátko nečekají…



Přečtěte si
mandat
28. 11. 2014 • 16:16

To ho uz vystavovali v lete. Muzou se snad sami rozhodnout,jako rodice, zda ho budou ukazovat nebo ne.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.