Jana Stryková o dítěti: Pocity zklamání a selhání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jana Stryková o dítěti: Pocity zklamání a selhání!

Jana Stryková nemá na porod ty nejlepší vzpomínky.
Jana Stryková nemá na porod ty nejlepší vzpomínky. (Foto Aha! – Roman Souček, Marek Pátek, TV Nova, ara)

Porod pro ni rozhodně nebyl žádnou procházkou růžovou zahradou a celé to trvalo skoro tři dny. Dnes už zažívá Jana Stryková (35) každodenní starost o syna jako každá jiná maminka. Spánkový deficit, kojení, přebalování... Naštěstí pomáhají babičky i manžel a Ordinaci natáčí maximálně desetkrát do měsíce, takže je vše snesitelnější. Jak se dnes dívá na těžký porod?

Malý Jáchym se má čile k světu, ale moc se mu na něj nechtělo. "Neotevírala jsem se. Nakonec jsem měla akutní sekci, s narkózou. Pak nastala vlna velkého zklamání až pocity selhání, že jsem to nezvládla. Naštěstí jsem byla zavalená tolika povinnostmi, že jsem neměla čas zabývat se sama sebou. Ale určitě to s sebou neslo negativní pocity," vzpomíná na zásadní životní okamžiky Jany Stryková na webu Maminka.cz.


Všechno dobře dopadlo, a tak herečka bilancuje: "Na jedné straně cítíte velké štěstí, že všechno dobře dopadlo a máte zdravé dítě, na druhé straně víte, že nic neproběhlo tak, jak jste si naplánovala... To je ale k smíchu, protože tak, jak jsem si naplánovala, nebylo skoro nic v mém životě. Tak proč by měl být porod výjimkou?"

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.