Zpěvák Václav Neckář ukázal svého syna Václava: Moc se nepotatil, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvák Václav Neckář ukázal svého syna Václava: Moc se nepotatil, ale...

Václav Neckář se synem.
Václav Neckář se synem. (Profimedia.cz)

Když Václav Neckář (71) prodělal mrtvici a další zdravotní problémy s ní spojené, byl to právě jeho syn Vašek, kdo mu pomohl zpět na nohy a hlavně zpět na mikrofon. Co se hudby týče, tak se vkus otce a syna značně rozchází.

Neckář po mrtvici trpěl ztrátou paměti, nemohl správně artikulovat a musel držet přísnou dietu. K návratu na podia mu musela pomáhat celá rodina a nejvíce jeho syn, který má také k hudbě blízko. „Vašík mi třeba v roce 2005 pomohl jako zvukař natočit desku, hlídal mě, abych nezaměnil vokály, mně to zní jako á a on to slyší jako ó,“ vzpomínal Neckář v rozhovoru pro magazín Instinkt.

Neckář mladší měl ale vždycky odlišné hudební preference, než jeho otec. Oproti mainstreamu zvolil temné prostředí sklepů a undergroundových klubů, ve kterých pouštěl tvrdou elektroniku jako legendární DJ Tranzistor. Byl hlavou elektronické kapely No Name Desire a v současné době působí v projektu Depressive Disorder. Otci stále pomáhá s titulkovacím zařízením. Je ženatý a pracuje ve studiu.

A jak vypadala tvorba Neckářova syna? Poslechněte si následujcí video.



Autor:  mpa

Přečtěte si
josefvyskoc
30. 11. 2018 • 08:25

Daleko dulezitejsi je, jestli je antizeman nebo neni. Jestli ano, je rozumny a je to dobry zpevak. Jestli ne, tak at si jde klidne do Ruska, tady o neho nikdo nestoji !

rejpal
2. 7. 2016 • 18:30

hrozný

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.