Michal Dlouhý o manželství: Vyřádím se a přijdu domů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Michal Dlouhý o manželství: Vyřádím se a přijdu domů...

Michal Dlouhý a jeho trpělivá manželka Zuzana.
Michal Dlouhý a jeho trpělivá manželka Zuzana. (Foto Aha! – Zbyněk Pecák, Paparazzi)

Charismatický herec Michal Dlouhý (46), kterého aktuálně můžete vidět ve filmové sérii České století, promluvil o svém soukromí. Jak mu klape manželství? A jak to má s alkoholem?

Dlouhý hraje v České století plukovníka Emila Strankmüllera, přednostu zpravodajství hlavního štábu armády. Na obrazovce opět okouzluje svým šarmem a sexy hlasem. „Hrát v Českém století je velká zodpovědnost, přece jde o skutečné události, které se staly,“ řekl magazínu Aha! TV Michal. Jeho role v unikátním projektu je jiný kalibr, než byla postava záletného doktora Bláhy, kterého ztvárnil minulý podzim v Sanitce 2. Dlouhý jde zkrátka z role do role a na nedostatek pracovních nabídek si nemůže stěžovat.

V této souvislosti prohlásil, že práci před kamerou nebo v divadle bere jako terapii. „Byl jsem hodně živé dítě a teď se prostě vyřádím a domů přijdu jako beránek. Nicméně po každé práci, tak hodinu dvě, dojíždí emoce, to jdu do baru… A pak teprve jedu domů,“ směje se.

Hercova manželka Zuzana (37) je prý velmi tolerantní. „Výhodou je, že mám ženu, která není z hereckého prostředí. Ona je pro mě stabilizátor, ustalovač, který mám doma. Žijeme normální život a máme se hezky,“ dodal Michal.



Přečtěte si
anezat
18. 11. 2014 • 22:03

Je to skvělý herec, snad nedopadne jako jeho bratr a bude silnější osobnost...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.