Lenka Krobotová velmi drsně o svém sexu: Špeky a cákající obří prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Lenka Krobotová velmi drsně o svém sexu: Špeky a cákající obří prsa!

Lenka Krobotová si s natáčením erotických scén užila své.
Lenka Krobotová si s natáčením erotických scén užila své. (Foto: Aha! - Machan, Pátek, Pitrof, Tůma, reprofoto ČT, koláž Ahaonline.cz)

Herečka Dejvického divadla a dcera uznávaného režiséra a herce Lenka Krobotová (37) je výraznou tváří každého projektu, ať už jde o divadelní inscenaci, film nebo televizní seriál. Výrazněji na sebe matka dvou malých chlapců upoutala pozornost právě v seriálu Čtvrtá hvězda, který si za jistou lechtivou erotickou scénu od některých vysloužil odsouzení jako pornografie. Jak to vlastně Lenka se sexem před kamerou má?

Co si budeme povídat, trocha té erotiky se nejen v televizní tvorbě stala určitým standardem a málokterá herečka, která vypadá jen trochu k světu, se natáčení žhavějších scén vyhne. Proč taky ne, když se je na co dívat a odhalit trochu té nahoty je lepší než přijít o roli. Ne vždycky je však natáčení toho, co ve výsledku vypadá dobře, skutečně příjemné.


Lenka Krobotová si obzvlášť vybavuje scénu, která jí stála trochu sebezapření. "Nejhorší pro mě byla milostná scéna ve filmu T.M.A. Juraje Herze, protože jsme ji točili půl roku po porodu. Takže jsem měla špeky a veliká prsa, ze kterých průběžně cákalo mlíko, protože jsem ještě kojila. To teda nebylo úplně příjemné. Ale ve filmu to nakonec vypadá daleko lépe, než jsem v tu chvíli čekala, šikovně mě nasvítili a ta scéna působí esteticky," říká herečka v rozhovoru na webu Ona.iDnes.cz.
V již vzpomínané, lehce kontroverzní scéně v seriálu Čtvrtá hvězda, to bylo o něčem jiném.     "Tak to byla spíš taková sranda, navíc jsem se tam vůbec nesvlékala, naopak jsem měla docela pěkné spodní prádlo. A pozorný divák si všiml, že k opravdovému sexu ani nedošlo, " komentuje natáčení Lenka Krobotová.



Přečtěte si
tunka
11. 11. 2014 • 13:21

Já být Lenkou Krobotovou, tak AHÁKY za tak hnusný, zavádějící titulek zažaluji!!! Vy hnusní "redaktoři", jste opravdu odporní!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.