Budoucí tatínek Ondřej Brzobohatý: Promluvil o dětech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Budoucí tatínek Ondřej Brzobohatý: Promluvil o dětech!

Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý se možná brzy stanou rodiči.
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý se možná brzy stanou rodiči.  (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz,)

Zatímco se ve světě bulvárních drbů objevila informace, že někdejší Miss World Táňa Kuchařová (26) čeká se synem slavného herce miminko, snaží se kolem toho zpěvák Ondřej Brzobohatý spíše mlžit. Když však přijde řeč na děti, celý se rozzáří a dokazuje, že je na otcovskou roli připravený.

Spekulace o těhotenství Kuchařové Brzobohatý nepotvrdil. "S nikým z médií se o svém soukromí nebavím. I kdyby to byla, nebo nebyla pravda. Nepotvrdím vám to, ani nevyvrátím," prohlásil hezoun. Je ale pravda, že malé děti zbožňuje a vnímá je o to více, že sám ví něco, co my ne. Ukázalo se to při jeho vystoupení pro Fond ohrožených dětí ve skleníku trojské botanické zahrady.


"Cítím se mezi tolika dětmi úplně v pohodě. Občas můžu klidně být na stejné mentální úrovni jako ony. Navíc jsem nabyl pocitu, že mě mají i rády. Sympatie jsou vzájemné, rozplýval se rozněžnělý Ondřej. V zápětí ale zvážněl a zamyslel se nad problematikou dětí, které neměly takové štěstí jako druzí: "Pro nás je těžké představit si, v jaké musejí být situaci a co zažívají. Ty dopady v dospělosti by měly organizace jako Fond ohrožených dětí nebo Klokánek zmírňovat. Postarat se o to, aby z nich vyrostli kulturně vyspělí a inteligentní lidé." Je ovšem pravděpodobné, že  potomci Ondřeje Brzobohatého a Táni Kuchařové takové problémy řešit nebudou.



Přečtěte si
babapsi
11. 11. 2014 • 08:34

ošklivý byli oba máma i táta - oči jak uplakaná želva a paní gregorová se nestydí žebrat granty na divadlo RB, proč nejde dělat něco jiného,když hrát neumí, divadlo - rodinný podnik, vč, šílené Roly, se není schopno uživit, v Praze je víc divadel než ve světových metropolích hnusná rodina !

anezat
11. 11. 2014 • 08:03

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.