Herec z Harryho Pottera: Otrávil se nemrznoucí směsí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec z Harryho Pottera: Otrávil se nemrznoucí směsí!

Harry Potter už je minulost...
Harry Potter už je minulost... (Profimedia.cz)

Tentokrát by slavného Harryho Pottera nezachránilo ani to nejsilnější kouzlo. Během natáčení filmu Horns (Rohy) šlo britskému herci Danielu Radcliffovi (25) o život! Otrávil se nemrznoucí směsí!

V Kanadě ji v zimě sypou do vodovodů, aby silný mráz nepoškodil trubky... O tom ale neměl představitel čarodějnického učně Harryho Pottera nejmenší tušení a nalil si z kohoutku plnou sklenici! „Bylo to hrozně divné, zničehonic mi začalo být strašně špatně, nechápal jsem proč. Chtěl jsem se ještě napít, naštěstí mě na poslední chvíli vyděšená maskérka zastavila a vysvětlila, proč tu vodu nemám pít,“ popsal Daniel, kterému lékaři okamžitě vypumpovali žaludek a na poslední chvíli mu tak zachránili život. Tentokrát by mu asi žádné kouzlo nepomohlo... Ke kohoutkům už teď radši umístili varovné cedule.

Herec se z otravy naštěstí vzpamatoval bez následků a film už po celém světě představuje. Svůj incident s nemrznoucí směsí jistě přidává jako dramatickou historku z natáčení.



Přečtěte si
prroud
10. 11. 2014 • 08:30

Mam pocit ze kdyby to tak bylo,uz by Canada nebyla,nebo snad deti nemaji pristup k vodovodnim kohoutkum? I kdyz je fakt)))))))))))),ze moc zabydlena neni))))))))))

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.