Takhle žije Lou Fanánek Hagen: Dítě vychovává na samotě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Takhle žije Lou Fanánek Hagen: Dítě vychovává na samotě!

Spoustu času tráví Fanánek s roční dcerou Mariankou.
Spoustu času tráví Fanánek s roční dcerou Mariankou. (Foto Aha – M. Pekárek, TV Barrandov)

Život jinde než v Jevanech, kde žil dlouhá léta, by si Lou Fanánek Hagen (48)  ještě před časem nedokázal představit. Bouřlivý rozvod ho ale odvál do roubenky v Krkonoších.

Po rozvodu se muzikantovi změnil život. Namísto synů, kteří zůstali s matkou v prominentní vesnici za Prahou, vychovává v roubence ve Františkově roční dcerku Marianku s novou partnerkou Veronikou. O novém životě promluvil v Barrandovské Sedmičce.

„Okolo téhle chalupy jsem chodil do hospody a pak to bylo na prodej zrovna v situaci, kdy jsem sháněl něco tady. Tehdy jsem ze vztahové krize potřeboval odejít z Jevan. Tady mi to přijde dostatečně daleko od Prahy,“ vysvětlil Fanánek. Ani zapadnutí sněhem mu vrásky nedělá. „Mám sněžnice. Běžky nemám, ty mě nebaví a navíc nechci potkávat lidi. Navíc komunikovat s lidmi, kteří křičí Stopa, je to poslední co bych chtěl.“

Video se připravuje ...

Nejraději tráví čas s rodinou u krbu. „Je to kuchyň a světnice dohromady. Má asi 40 metrů. Postel je základní komunikační prostor. Tam jsme všichni včetně holčičky, která na ni ještě nedostáhne, takže stojí pod ní a fňuká, dokud ji nezvednu,“ říká spokojeně v reportáži, kterou TV Barrandov uvede dnes večer.



Přečtěte si
jity
10. 11. 2014 • 19:20

Dobrej borec to ano, ale jestli mu ženská na té samotě vydrží. Dcerka tam nebude mít žádné kamarády, ale snad si nějak poradí a všude si zajedou, přeju mu ať se mu tam nadále líbí.

britva
9. 11. 2014 • 18:41

dobrej borec

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.