Partnerka Soukupa Šoralová s miminem na pařbě: Pošlete na mě sociálku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Partnerka Soukupa Šoralová s miminem na pařbě: Pošlete na mě sociálku!

Skladatel Soukup a Lucia Šoralová s dětmi na mejdanu.
Skladatel Soukup a Lucia Šoralová s dětmi na mejdanu. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Hykl, Marek Pátek, herminapress.cz)

Je stoprocentně vytížená. Lucia Šoralová (37) porodila na začátku září Ondřejovi Soukupovi (63) chlapečka a už je na jevišti! „Zpívala jsem poprvé od porodu,“ svěřila se zpěvačka, která s sebou měla dceru Rebeku (2,5) i dvouměsíčního syna Ondřeje.

Narozeninové oslavy Divadla Kalich, které uspořádalo tříhodinový koncert se všemi svými hvězdami, si ale moc neužila. Neustále totiž poletovala kvůli dětem. Dcera Rebeka je v Kalichu jako doma, takže se procházela mezi davy lidí.

„Pošlete na mě sociálku, kde je tu nějaké jídlo, zapomněla jsem dát dceři večeři,“ smála se Lucia a sápala se po občerstvení. Čapla Rebeku za ruku a uháněly do zákulisí, kde v kočárku pod dohledem chůvy odpočíval Ondrášek. „Jsem stoprocentně vytížená, ale děti jsou úžasné,“ chrlila Šoralová s tím, že s prací si to snad časem sedne.



Přečtěte si
evicka55
7. 11. 2014 • 07:34

Potom se divíte,co nám to roustou za děti.A k zahraničí nás nepřirovnávejte.Dělají to tak většinou lidé na dovolené.Proto je den a noc.Aktivita a spánek. (a ještě,že my si vždycky z toho zahraničí vezmeme to špatné)

londynskypes
7. 11. 2014 • 05:41

prroud a ty znas kulove moje dcera s detma nevymetava podniky a se svyma de--mentama ceskyma si chodte i do putyk coz delate ..ja na rozdil od tebe a spousta jinych nepiji a nekourim

prroud
6. 11. 2014 • 21:32

londynskypes,ty znas asi jenom to jedno zahranici s rozdovadenou juvenilni justici,bumbacka ma pravdu v tom,ze jinde se s detma zije i v pozdnich vecernich hodinach,viz treba Amerika,kde potkavas rodice s detma v supermarketech i v noci!!! Ovsem uz s ni nesouhlasim v tom,ze proto se nam tam libi,osobne si myslim,ze to neni spravny,cas k dilu,odpocinku,cas k jidlu a cas ke spani by mel bejt svatej a deti by se ho mely ucit respektovat a ctit!

londynskypes
6. 11. 2014 • 15:18

bum bac bum tak to vis o zahranici h--ouvn- -o

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.