Zamotané vztahy bratrů Hrušínských: Jan (59) musel skousnout Rudolfovo (68) odmítnutí! Proč dostal košem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zamotané vztahy bratrů Hrušínských: Jan (59) musel skousnout Rudolfovo (68) odmítnutí! Proč dostal košem?

Bratři Hrušínští si k sobě po letech nesvárů opět našli cestu.
Bratři Hrušínští si k sobě po letech nesvárů opět našli cestu. (Foto: Aha! - Daniel Černovský, Mark Hoffman, koláž Ahaonline.cz)

Dlouhá léta měli slavní bratři slavného otce vztahy napjaté kvůli odlišným představám o majetkovém vypořádání dědictví po Rudolfu Hrušínském (†73). Konkrétně šlo o nuselskou vilu, ze které se po otcově Rudolf ml. odstěhoval a Jan s manželkou Miluší Šplechtovou jí obývají dodnes. Nakonec po letech však došlo k dohodě a Jan měl Rudolfa vyplatit částkou 4 miliony korun. Jaké vztahy mají pánové dnes?

O chladných vztazích mezi oběma bratry Hrušínskými se více spekulovalo, než čerpalo přímo od zdroje. Rudolf ani Jan nechtěli své rozepře rozebírat za účasti škodolibé veřejnosti, a tak se dlouho mělo za to, že ti dva spolu už do smrti nepromluví. Uběhlo několik let, hlavy vychladly a situace dnes vypadá mnohem lépe než dříve. Přesto nedávno musel Jan Hrušínský "skousnout" bratrovo odmítnutí.


V rámci utužení vztahů nabídl divadelní ředitel Jan svému bratrovi roli, ale neuspěl. "Byl bych rád, kdybychom si spolu zahráli na Jezerce. Nabídnul jsem mu nepříklad hlavní roli v zamýšlené hře. Rudolfa to potěšilo, ale neměl bohužel čas zkoušet. Točil něco o rybách," prozradil v Nedělním Blesku Jan Hrušínský. Zároveň potvrdil, že se rozhádání bratři udobřili: "Ano, nemám s bratrem žádný problém."



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.