Zarmoucená královna v šoku: Princ William se vzdal trůnu, Camilla opět zavětřila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zarmoucená královna v šoku: Princ William se vzdal trůnu, Camilla opět zavětřila!

Královna si přeje na trůnu vnuka s manželkou a vydrží proto co nejdéle, aby v následnictví zabránila Charlesovi a Camille.
Královna si přeje na trůnu vnuka s manželkou a vydrží proto co nejdéle, aby v následnictví zabránila Charlesovi a Camille. (Foto: AP/EPA)

Jako milostný příběh století se začíná vyvíjet anabáze spojená s druhým těhotenstvím vévodkyně z Cambridge Kate. Její zdravotní obtíže, neustálé zvracení a nevolnost připisuje její choť princ William stresujícímu prostředí královských povinností. Proto se sešel se svou babičkou a sdělil jí šokující novinku...

Princ William na soukromé schůzce s královnou Elizabeth prohlásil, že se vzdává královské koruny proto, aby ulevil milované Kate Middleton (32). Zarmoucené vladařce prý  vysvětlil. že jeho manželka velmi trpí řevnivostí a napětím spojeným s dodržováním tradičních společenských norem monarchie. Svou roli, podle magazínu Globe, sehrál i fakt, že od chvíle, kdy ostře sledovaný královský pár ohlásil očekávaný příchod druhého potomka, napjala Camilla Parker-Bowles veškeré síly, aby vévodkyni uškodila.


William se chce první roky dětí věnovat své rodině a na povinnosti vladaře nemá ani pomyšlení. Přitom královna Elizabeth měla podle kuolárů v plánu předat vnukovi příští rok žezlo. Prince nicméně v jeho rozhodnutí podpořila s tím, aby vše ještě zvážil. "Dělej to, co je nejlepší pro tvou choť a děti, ale ještě mám jedno přání, abyste mě s Catherine nahradili," pronesla údajně s tím, že se bude snažit na trůnu vydržet co možná nejdéle.
Reakce na sebe dlouho nenechala čekat a korunní princ Charles se po delší době sešel se svou manželkou Camillou. Ačkoliv se mluví o připravované rozvodové soudní bitvě, měl prý pár projednávat otázky své společné budoucnosti. Je klidně možné, že vidina vládnutí, byť jen formálního dokáže zahojit všelijaké rány a ještě se dočkáme překvapení! Ambiciózní Camilla již mnohokrát v minulosti dokázala, že je schopná lecčeho...



Přečtěte si
ararat
7. 11. 2014 • 07:56

ararat
7. 11. 2014 • 07:54

oxallis podle sebe soudím druhé

prdyvrdy
5. 11. 2014 • 17:25

jo a holou zadnici má na snad na každý fotce a ne na každý druhý, jak napsala bumbac

prdyvrdy
5. 11. 2014 • 17:23

ty vole nenapsala jedinou nepravdu, ono to tak opravdu bylo. jsem se bavil, že Will nikam nepospíchal a tatík mu dal kudlu na krk, že se buď ožení nebo se sní rozejde??? A že ona schválně šla studovat tam kde byl Will? A že s Willem cvičí? no cvičí.. tak co se čertíš, Katy není tvoje žena- tak buď rád.

mekanik
5. 11. 2014 • 12:22

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.