Neuvěřitelné poměry Terezy Kostkové: Tohle vám vyrazí dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Neuvěřitelné poměry Terezy Kostkové: Tohle vám vyrazí dech!

Skromné a přitom zámožná herečka a moderátorka Tereza Kostková
Skromné a přitom zámožná herečka a moderátorka Tereza Kostková (Foto Aha! – Martin Hurda, ČT, Divadlo na Vinohradech)

Zatímco někteří lidé se chlubí tím, co ve skutečnosti nemají a snaží se ukazovat půjčená drahá auta a kopie drahých kabelek z pochybných stánků na ulici, existují na druhé straně lidé, kteří, byť mají bankovní konta slušně naditá, působí nenápadně a skromně. Třeba jako herečka a moderátorka Tereza Kostková (38)…

Tereza, která v současné době září především na obrazovkách Primy, si dokázala během let vybudovat velmi dobrou pozici jak mezi herci, tak mezi moderátory. Ve Vinařích má finanční sondy týdeníku Sedmička plat 13 000 korun za natáčecí den, což při počtu 75 dnů znamená příjem 975 tisíc korun. A to není zdaleka vše.

Na Primě je totiž hvězdou také pořadu Muži versus ženy, kde podle odhadů týdeníku bere za jednu epizodu více než 35 tisíc korun. Redaktoři v tomto směru vycházeli z částky, kterou má Kostková za moderování taneční show StarDance (35 tisíc za jeden večer). Spočítali tedy, že si za šest sérií odnesla z Kavčích hor bezmála 1,7 milionu korun.

A tím výčet zdaleka nekončí. Dále Kostková hrála v řadě úspěšných projektů, mimo jiné v Četnických humoreskách, Pojišťovně štěstí, Ordinaci v růžové zahradě, Bazénu, Cestách domů nebo Obchoďáků. Královsky placená je také jako moderátorka soukromých akcí. Kdo zkrátka umí, ten umí!



Autor:  ph

Přečtěte si
lalia
28. 1. 2017 • 21:40

Vydělává hodně,ale peníze nejsou vše.Štěstí ji nepřineslo manželství,dítě nevyrůstá v úplné rodině atd.Nechápu,proč si vzala škaredého chlapa,starého Kracíka.Ta mohla mít jinší kvalitní muže.Opravdu nechápu,proč se tak potrestala.

hgfcf
7. 11. 2014 • 16:28

mekanik vychodil jsem všechny třídy .Úspěšně jsem se vyučil z vyznamenáním nikdy jsem se například na učilišti kromě češtiny nemusel biflovat stačilo dávat jen pozor co vyučující z oboru vykládá a ukazuje a já hned pochopil o co jde mněl sem možnost dělat i maturitu ale chtěl jsem už jít do práce a vydělávat .Tak nejednu ženskou už jsem poznal které zde ženskému pohlaví dělají jen ostudu , dandová , oxalis , lambrika , prašulka , mám o to větší nedůvěru k ženskému pohlaví díky těmto dříve jmenovaným slepicím .Jan Adamec ze Znojemska .

hgfcf
7. 11. 2014 • 16:16

oxallis Nikdo se tě neprosí a pokud bych věděl kdo jsi a byla by jsi tam nechal buchtě zdvořile vynést ven .Ubožačko jednoduchá .Ubohosti tady předvádíš co vím už od DUBNA 2014 .Ty bys na vstupné ani nemněla podle toho co tady furt předvádíš . Už tím že tu shazuješ člověka o kterém nic nevíš je ubohé a o to ještě ubožejší že se skrýváš za anonymitou .Já si za svými názory stojím proto se podepisují pod svým jménem což ty a tobě podobní ubožáci určitě nedokážete protože si tím za své názory v podstatě nestojíte jak jednoduché a prosté .Urážej si mně klidně dál jen tím vše stvrzuješ že mně nesaháš ani po kotníky .Jan Adamec Ze Znojemska ( Profesionální Kouzelník ).

mord
6. 11. 2014 • 12:51

Ty jsi jedna z nich. A stačí číst ty tvé závistivé zvratky.

mord
6. 11. 2014 • 12:49

Ty taky nic nemáš. To tady nepřetržitě dokazuješ. Jenom zoufale závidíš těm, kteří něco mají. Nic víc nedokážeš. Budeš chudá navždy

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.