Tajné románky českého šoubyznysu: Krainová sdílela Tofiho s jinou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajné románky českého šoubyznysu: Krainová sdílela Tofiho s jinou!

Simona Krainová a Sagvan Tofi byli nějakou dobu spolu.
Simona Krainová a Sagvan Tofi byli nějakou dobu spolu. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský, ara)

Během natáčení filmů mezi herci a herečkami častokrát přeskočí jiskra a »love story« ze stříbrného plátna občas přeroste ve skutečnou lásku. A je úplně jedno, zda jsou páni ženatí, dámy vdané, nebo bez závazků. Nahlédli jsme pod pokličku a odhalili tajemství, která neměla být nikdy prozrazena. Víte, kteří herci se do sebe při filmování zamilovali a skončili spolu v posteli? Ne-li dokonce před oltářem?

Simona Krainová (41) – Sagvan Tofi (50)
Film: Kamarád do deště (1992)

Pro Simonu byl starší a herectvím v té době protřelý Lukáš Vaculík doslova modlou. A přiznala, že po něm ve skrytu duše toužila. „Nemohla jsem ho nemilovat. Jako kdo ho nemiloval?! Jasně, že jsem ho milovala,“ přiznala Krainová. Při natáčení byl prý Lukáš velmi milý, zdvořilý a nezkušené Simoně pomáhal v jejích začátcích před kamerou. A měli k sobě hodně blízko. Jenže, jak už to bývá, všechno nakonec dopadlo docela jinak a Simona skončila v náručí dešťového parťáka Sagvana Tofiho.

A důvod? Podle všeho ten, že Vaculík je prostě příliš velký slušňák. „On má klasu, vychování. Je jak ze staré školy,“ pokrčila rameny. Ale ani se »Sagim« moc velkou díru do světa neudělala. Tofi totiž současně chodil ještě s Darou Rolins. Když na to holky přišly, sešly se, vyříkaly si to spolu a výsledek? Pustily ho k vodě a staly se z nich nejlepší kamarádky.  





Přečtěte si
eisenbieger
1. 11. 2014 • 19:57

jo to byla ta lacina svazacka herecka asociace , cesky tomu rikama ,,normalizacni brak,, ta nakou kacku vydelala jizvou mezi nohama a ten placal snad nema nic

dzery
1. 11. 2014 • 18:18

Mouři mají výdrž.

britva
1. 11. 2014 • 14:16

Tofi nebyl žádnej troškař, když píchal tyhle dvě hééérečky najednou

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.