Podnikání slavných: Michala Suchánka "kamarád" oškubal jak husu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podnikání slavných: Michala Suchánka "kamarád" oškubal jak husu!

Michal Suchánek doplatil na svou důvěřivost.
Michal Suchánek doplatil na svou důvěřivost. ( Foto Facebook, ara)

Známý obličej, jméno jako obchodní značka, řada kontaktů a vlídných známostí – ideální výbava pro byznys, nemyslíte? I někteří herci a zpěváci takto uvažovali, když se rozhodli začít podnikat. Na tohle spojení dost sázeli. Někteří si ale stejně pěkně naběhli, jiní naopak vydělali majlant. Pojďme se podívat, kdo v jaké branži pokoušel štěstí a jak nakonec dopadl.

Obor: restaurace
Palec dolů

Nechal se podvést a přišel o milion!
Známý bavič a herec to kdysi zkoušel jako amatérský restauratér. Po revoluci si s kamarádem otevřeli hospodu. Z přítele se ovšem brzy vyklubal podvodník. Na konto podniku naložil astronomické dluhy a zmizel. Splácení dluhů tak zbylo pouze na Suchánkovi. Téměř milionový účet splácel několik let. „Vyzkoušel jsem si na vlastní kůži, že jsou věci, které prostě neuhlídám. Chuť do podnikání jsem neztratil, ale naštěstí mám tolik práce v televizi, že na to není čas. Taková benzinová pumpa v americkém stylu by nebyla špatná,“ zasnil se Suchánek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.