Podraz v ULICI: Krásná Alice vzteky bez sebe kvůli prozrazení jejího tajemství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podraz v ULICI: Krásná Alice vzteky bez sebe kvůli prozrazení jejího tajemství!

Peterova schovanka vybuchne jako papiňák. Zrada ji hodně bolí.
Peterova schovanka vybuchne jako papiňák. Zrada ji hodně bolí. (TV Nova)

Když se v seriálu Ulice poprvé objevila v náručí majora Kadlece (Emil Horváth ml.) krásná neznámá brunetka, rozpoutala se debata, co je ona dívka jménem Alice zač. Hlavně kvůli tomu, že kriminalista v té době už fakticky randil s Miriam Hejdovou. Teď už nicméně prosáklo, kdo vlastně Alice je. Ani milenka, ani dcera, ale schovanka…

Vztah Alice a Petera je totiž tak trochu ve zvláštním režimu. Když jí byly tři roky, otec jí zemřel při autonehodě. Matka později navázala vztah s už trestaným mužem. Jednoho dne paní Svobodová přišla majoru Kadlecovi na služebnu nahlásit znásilnění své dcery Alice a začalo vyšetřování.

Alice se však nakonec rozhodla nevypovídat, odmítla i lékařskou prohlídku, a tak musel major Kadlec údajného násilníka propustit. Ten hned zamířil domů a matku Alice zabil. Alice ji našla ještě živou, ale už jí nedokázala pomoci. Mladá dívka tak skončila s celoživotním traumatem. A protože si major Kadlec její osud dodnes vyčítá, vzal si ji za schovanku.

Tohle tajemství pohledné dívky Kadlec nakonec Miriam prozradil, protože chtěl svůj vztah s profesorkou udržet při životě. Jenže tím porušil slib, který dívce kdysi dal. Když jí nakonec řekl, že Miriam řekl pravdu, rozpoutá zrazená Alice doslova peklo a pustí se do kriminalisty opravdu hodně zostra. Znamená to, že se Peter se svou schovankou rozkmotří navždy? Napovíme jen, že postava Alice jen tak ze seriálu nezmizí a naopak hodně zamíchá jeho dějem. Dopadne to tak, se sexy bruneta bude Peterovi a potažmo i Miriam mstít a házet jim klacky pod nohy?



Autor:  ph

Přečtěte si
lalia
21. 10. 2014 • 17:08

Musí něco vymyslet,aby to bylo zajímavé.Jedna zápletka za druhou a čím víc,tím líp.

dandova
21. 10. 2014 • 14:45

Už jsem tedy klidnější, že to vím. Uspořádáme rodinnou veselici.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.