Jana Paulová prozrazuje: Proč sekla s herectvím? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jana Paulová prozrazuje: Proč sekla s herectvím?

Jana Paulová nyní hraje ve Vinařích.
Jana Paulová nyní hraje ve Vinařích. (FTV Prima)

Sympatická herečka Jana Paulová (59), kterou v současné době diváci mohou vidět v seriálu Vinaři, měla období, kdy skončila s herectvím a odmítala jednu nabídku za druhou. Co ji k tomu vedlo?

Dvojnásobná matka a tvář z Kameňáku si totiž od herectví odskočila k hudbě.“ Asi na pět let jsem úplně opustila herectví, koupila si elektrickou kytaru a jezdila zpívat a hrát po republice. Tehdy jsme dělali muzikál Pěna dní, kde byli úžasní muzikanti. Ti mi napsali písničky a jezdili jsme společně koncertovat,“ vzpomíná Paulová na stránkách iDnes.cz.

„Bylo to šťastné období, někdy v té době jsem také objevila kouzlo osamělého cestování a začala psát. A když mi v té době někdo zavolal, že má pro mě hereckou práci, tak jsem jen poděkovala s tím, že se herectvím už neživím,“ říkala tenkrát kolegům Jana Paulová. Jenomže ne všechno trvá věčně a herečka se hlavně z ekonomických důvodů vrátila k původní profesi. A kdo ji pomohl zpět na divadelní prkna a před kamery?       „Nebylo snadné dlouhodobě uživit kapelu, a když mi zavolal Pavel Zedníček, že potřebuje, abych se vrátila do představení Natěrač, které jsem s ním předtím hrála, že mu onemocněla kolegyně, naskočila jsem do toho. Pak vzniklo Divadlo Kalich, které nás vzalo pod svá křídla, a my jsme si mohli sami hledat, co a s kým chceme hrát. Takhle nějak jsem se vrátila postupně k herectví,“ uzavírá herečka, která se zuby nehty brání hrání v nekonečných seriálech a pokud má volno, cestuje po všech koutech světa.

 



Autor:  mpa

Přečtěte si
anezat
19. 10. 2014 • 11:44

No, prostě nemá žádné plastiky, toť vše. Tvářit by se mohla lépe, to je naopak velká pravda. Její herectví není k obdivu, spíš vysokohorská turistika, fyzická zdatnost.

malenabald
19. 10. 2014 • 08:17

No, asi proto, že nedostávala nabídky rolí...

prasulka
19. 10. 2014 • 00:06

babapsi
18. 10. 2014 • 19:13

Kdyby nekecela, vypadá hrozně a tváří se jak dement!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.