»Nemravné« nabídky v Prostřeno!: "Mami neboj, já nejsem prase!" vzkazuje mladý kuchař! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Nemravné« nabídky v Prostřeno!: "Mami neboj, já nejsem prase!" vzkazuje mladý kuchař!

Kuba chtěl u spolusoutěžící přespat, ale se zlou se potázal.
Kuba chtěl u spolusoutěžící přespat, ale se zlou se potázal. (FTV Prima)

Po bizárech z minulých týdnů to tentokrát konečně vypadá na normální kulinářskou soutěž. V Prostřenu! se tentokrát sejde relativně klidná partička, kde je ve společnosti čtyř dam největším showmanem Kuba.

Mladý kuchař Jakub střídá během jednotlivých dnů převleky, což má za následek to, že často přichází později a dámy už servírují. Jak sám přiznává, pořád mele pantem a nikdo ho nezastaví. U sebe vaří v malé kuchyňce, když dojde k nepříjemnému objevu.

Video se připravuje ...

Když se chystá vařit rýži, vybere z trouby hrnec a ejhle! Je plný rýže ještě z minulé hostiny. Jakub ihned zbytky vyhodí a je jasné, od koho to po odvysílání pořadu nejvíc schytá. „Mami, jestli se na mě koukáš, já nejsem prase! Opravdu jsem na to zapomněl!“

Video se připravuje ...

Podruhé svoji otevřeností zase překvapí blonďatou soutěžící. To když se zadané díky zeptá, jestli by u ní po večeři mohl přespat. „To by letěl z osmého patra,“ říká křehká kuchařka nekompromisně. Podívejte se na videa, po dlouhé době to vypadá, že se bude řešit opravdu jídlo a nikoliv úchylky či frustrace soutěžících.

Video se připravuje ...

Autor:  mpa

Přečtěte si
dandova
14. 10. 2014 • 07:55

Zvedá se z toho žaludek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.