Geislerová mezi dvěma muži: Manžel se jí snažil zadržet, když odjížděla za milencem! FOTO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Geislerová mezi dvěma muži: Manžel se jí snažil zadržet, když odjížděla za milencem! FOTO

Manžel Geislerové se snažil Aňu zastavit v její cestě za milencem.
Manžel Geislerové se snažil Aňu zastavit v její cestě za milencem. (Aha! - Marek Pátek, Martin Hykl, Pavel Machan, David Kundrát, Jan Tůma)

Musí to být poněkud schizofrenní situace. Odpoledne s dětmi i manželem, k večeru odjezd za milencem, kde stráví noc. Jakkoliv asi může některým ženám připadat mnohomužství atraktivní, rozhodně to musí být pro všechny zúčastněné nemalý nápor na nervy. Aňa Geislerová by o tom mohla napsat knihu (nebo natočit film).

Aňa Geislerová (38) sice nikdy oficiálně nepřiznala, že žije mezi dvěma muži, fotografie ji nicméně už několikrát usvědčily. Sama vždy mluvila jen v náznacích. „Říká se v jednom pěkném filmu, že jsou cesty hlavní a jsou cesty vedlejší. A stejně tak jsou i muži hlavní a muži vedlejší,“ říkala s potutelným úsměvem při předávání Cen české filmové kritiky.

Fotoreportérům se teď nicméně podařilo zdokumentovat takový obyčejný den Geislerové a její kličkování mezi dvěma muži. S manželem Zdeňkem Janáčkem (36) strávila odpoledne, rozloučili se pak něžnými dotyky a polibkem, aby následně skočila i s dětmi odjela za miliardářem Martinem Schenarem (50), se kterým strávila i noc.

Jak to všechno probíhalo, se podívejte do galerie, kde je vše i podrobně popsáno.



Autor:  ph,vin

Přečtěte si
alexa-lexa
6. 11. 2014 • 06:58

Tak ta to má i s manželem dobře "na háku"!! Ta má nervy ze železa,vlezla do postele pracháčovi,nechala se jím zbouchnout,no a tak si občas odskočí od manžela pro pořádně tučnou rentu a jsou zase spokojená rodina. Je to jen a jen děv-ka za prachy.Trošku možná hrát umí,ale víc jí to jde jinde!!

illis
4. 10. 2014 • 11:57

1pravda1 Když už jela za tím druhým, tak se mohla aspoň lépe upravit , chlap si cení, když je žena upravená a hezky oblečená. To se Aně daří jen když jde na nějakou akci nebo na raut. Tam si netroufne přijít jak když si jen tak odběhla od sporáku .

1pravda1
4. 10. 2014 • 11:15

děti neví....těhotná se Shenarem, Maxe ovšem z porodnice vyzvedával manžel, ta to hraje na všechny strany - podobná dě-vka jako Vilhelmová.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.