Jiří Langmajer (48) se může smát: Za tohle by královsky zaplatili málokomu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Langmajer (48) se může smát: Za tohle by královsky zaplatili málokomu!

Jiří Langmajer bude zpívat a tančit, i když to příliš neumí.
Jiří Langmajer bude zpívat a tančit, i když to příliš neumí. (Profimedia.cz)

Herci se v poslední době daří. Jde z role do role, s partnerkou Adélou Gondíkovou (40) zažívá šťastné chvíle. Jako třešničku na dortu se mu podařilo sebrat hlavní roli v muzikálu slavnému zpěvákovi, i když je "Langoš" tanečníkem a zpěvákem přinejlepším průměrným. Sám se takovému paradoxu nepokrytě chechtá.

Slavný muzikál Mamma Mia! bodou již brzy moct ocenit i diváci v České republice. V show postavené na nesmrtelných skladbách kapely Abba měl původně hlavní mužskou roli sukničkáře a svůdníka Sama zastat pohybově i hlasově dobře vybavený Petr Kotvald (55). Dokonce už měl podepsanou smlouvu, když jako rána z čistého nebe přišla změna. Roli donchuána přiklepli Jiřímu Langmajerovi a Kotvald si vysloužil úlohu "pitomého homosexuálního bankéře" Harryho.


Langmajer se směje, až se za břicho popadá. Aby ne! "Nemám z toho nervy. Mám spíš radost z toho, že to, co neumím, po mně lidé chtějí, a ještě mi za to dobře platí. Takže já jsem spokojený," přiznal webu Super.cz. "Snažím se vybírat si věci, které za to stojí, které mě někam posunou nebo, dejme tomu, nasypou do společné kasičky, a snažím se vyvarovat věcí, které by mě zbytečně vysilovaly. Ale to se netýká jen práce," řekl úspěšný herec a teď už také zpěvák a tanečník.

Přečtěte si
ararat
3. 10. 2014 • 18:19

..puberta jak Brno

paracelsus
2. 10. 2014 • 18:49

A proč nehraje roli pitomého homosexuála Pavel Vítek?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.