Dříve rváčí, teď páni spisovatelé: Macura s Rychtářem připravují knihy o Ivetě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dříve rváčí, teď páni spisovatelé: Macura s Rychtářem připravují knihy o Ivetě!

Rvačky už netáhnou, pánové se proto dali na psaní.
Rvačky už netáhnou, pánové se proto dali na psaní. (Foto Aha – Marek Pátek, Pavel Machan, Mária Rušinová, Karel Kopáč, Roman Souček, ara)

Bojovník za ženská práva Zdeněk Macura (40) už zřejmě neví co by.

Po pěstování rajčat se totiž rozhodl, že zkusí zbohatnout tím, že napíše knihu. Ta bude pojednávat o domácím násilí a samozřejmě v ní nezapomene na pasáž o »týrané« zesnulé zpěvačce Ivetě Bartošové (†48).

To Josef Rychtář chystá celou knihu věnovanou jeho soužití s Ivetou. V té chce popsat vše, od prvního seznámení až po tragickou smrt jeho ženy. Knihu pochopitelně nebude psát sám, ale společně se zkušeným spisovatelem, který by měl dát dílku punc kvality.

Rychtář si paradoxně ke spolupráci vybral člověka, který měl kdysi domluvenou spolupráci přímo s Bartošovou, která na knihu o sobě dokonce shrábla zálohu. Dílo však nikdy nevyšlo a s vydavatelem se zpěvačka rozkmotřila.



Autor:  kl,ph

Přečtěte si
mekanik
7. 10. 2014 • 11:52

Pan ivetkosopaksetistaloneplakej umí psát???

hejhej
1. 10. 2014 • 13:53

kajman1: Ale která TV?? Komerční, kteří nemají co vysílat.Ti, co něco umějí a znamenají jim program jednou nebo dvěma nezaplní, zatím co blbeček Rychtář žvaní a žvaní a nic v podstatě neřekne a když, tak je to jenom lež.

mpads
1. 10. 2014 • 11:10

erene Macura měl s ní dobrý a milenecký vztah, než ho začali pomlouvat nepřející vztahu s Ivetou a Iveta uvěřila Byl dřív v mileneckém vztahu než Rychtář a Martucci . Iveta neřekla proč se neozvala bez ukončení vztahu a Macura to bral, jako křivdu s tvrdohlavostí a chtěl si promluvit o samotě s Ivetou po nepovedenému dopisu. Iveta věřila pomluvám, ale jelikož byla pod vlivem Rychtáře, který jí dával najevo, že jí živí a bez něho se neobejde musela Iveta volit nutné zlo. Nepřátelství k Macurovi v tom nebylo. Spíš strach s nejistoty i bulváru v rozboru vztahu s Macurou a že skončí na mizině(nevydělávala a hypotéční splátka byla měsíčně 30000 kč, pokud nebude s Rychtářem a papouškovat. slova a být proti Macurovi. Rychtář se choval, jako sup a pomlouval i Martucciho a sebe dával do světla, že on je tím pravým milencem, potom manželem a zachráncem Ivetiny budoucnosti. Itálie dokázala, že jak Iveta utekla z vlivu Rychtáře Macura nebyl nepřítel, ale kamarád. Iveta povahově Rychtáře nechtěla(bála se ho), ale on jí sliboval vysněnou jistotu ve financích-rodině a ona tomu uvěřila, až na to Iveta doplatila, poznala později že se nedokázala rozvést a víc upadala do úzkosti. Pokud zpívala zvládala to. Už neovládala konto a Rychtář bez boje by se nerozvedl, aniž by Ivetu zničil a vlastnil¨ její peníze a majetek. Iveta si během manželství neuvědomovala, že jí Macura chtěl jen pomoci dostat se od Rychtáře z domácího násilí, už tehdy aby se rozvedla a měla ho spíše za zamilovaného cvoka, který jí nepřeje štěstí.. Opak byl pravdou.........Pozdě....Veškeré zlo tkvělo v penězích a sobectví manipulované Rychtářem na ovládání Ivety z její naivitou a strachem sama si věřit i ve financích do budoucnosti, spojená nemocí, kterou jí vyčerpávala . Navíc neplacené dluhy a možnost exekuce. Rychtář neplatil řádně dluhy Artur pro Ivetu byl vším a brala tuto možnost, aby Rychtář opustil dům, když se nedokázala hned rozvést, ale Rychtář nechtěl opustit dům Štaidl se dřív zaváz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.