Rychtář se usvědčil z další špinavosti! Jde samozřejmě o pochybné ženské... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Rychtář se usvědčil z další špinavosti! Jde samozřejmě o pochybné ženské...

Darina Nová se několikrát pokusila s Rychtářem jednat slušně. Prostě to nejde...
Darina Nová se několikrát pokusila s Rychtářem jednat slušně. Prostě to nejde... (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan a reprofoto FTV Prima)

Vdovec, prvotřídní herec a říčanská persona non grata je podle všeho jen zoufalá postavička bez špetky cti. Kdyby se jeho manýry nepodepisovaly tak výrazně na životech druhých, mávnul by nad ním člověk rukou, jako nad obecním bláznem. Jenže tento člověk, který se podle příznivců zpěvačky Ivety Bartošové (†48) nepřímo podílel na její sebevraždě, je pro bezprostřední okolí reálnou hrozbou. A nyní znovu dokázal, co ve skutečnosti znamenají jeho sliby.

Noci s nepřítelem
Někdo by si mohl říct, že je Josef Rychtář (56) jen obyčejným tlučhubou, jiný ho má právem za nebezpečného opilce a manipulátora. Jeho bývalá manželka Darina Nová nyní denně zakouší na vlastní kůži, co je to být hostem ve svém domě. Drzost Rychtáře, jeho kumpánů z mokré čtvrti a prostitutek, jimiž se obklopuje, nezná mezí. "Necítím se bezpečně. Ani v domě, ani na pozemku. Potkávám občas zcela cizí lidi, kteří si odemykají branku, chodí po domě i zahradě a ještě se tváří, jako co tam vůbec dělám. Ztráta soukromí. Zamykám se doma! Chápete, jaké to vůbec je?," zaslala paní Nová zprávu do redakce Šípu.


Mistr lží
Jenže chování vdovce, který by se nestyděl, ani kdyby mu dokázali obcování s kaprem, není to jediné, co ho opět ukazuje v pravém světle. Rychtář totiž ze své vlastní vůle sepsal jakýsi pamflet, paradoxně nazvaný čestným prohlášením, určující režim soužití s Darinou Novou v říčanském domě. Podle něho může exmanželka užívat celou nemovitost bez omezení. To zjevně není pravda. Dále si prý nebude do vily vodit žádné cizí ženy či přítelkyně. Opět lež. A závěrem prohlášení, že dotyčný dokument nebude medializován. Že by další vylhaný slib? Rychtář to je sázka na jistotu, pravdu od něho neuslyšíte ani náhodou!
Jak se pozná, že už je pozdě?
"Když se tenhle člověk bez ostychu napakoval do mého domova, bylo mi jasné, že bez určitého respektování pravidel, co se budou muset stanovit, to nepůjde," pochopila správně paní Darina. Jenže o tom by musel rozhodnout soud, protože vydání předběžného opatření není pravděpodobné. Sice se dá dovodit, že pobyt Nové s Rychtářem pod jednou střechou ji, stejně jako Ivetu Bartošovou ohrožuje na životě, ale naše soudnictví v takové případy jako smrtelné nebezpečí nevnímá. "Co nejrychleji se budu snažit dořešit majetkové vyrovnání. Jinak se ho nezbavím," řekla Nová Blesku. Jen aby se vdovec dříve nezbavil jí...

Přečtěte si
hejhej
25. 9. 2014 • 20:53

Už to, že se Rychtář nastěhoval do domu paní Dariny dokazuje, že není žádný chlap, ale obyčejná sra.čka. Opravdový, slušný chlap by si zajistil podnájem a necpal se tam, kde není vítaný. To ovšem nemůže chtít po primitivovi.

antidantes1
25. 9. 2014 • 15:09

Mně je Dariny líto, že zavčas nedomyslela následky svého souhlasu ke zpětnému nastěhování exmanžela. Teď se ji v domě ***jí podivné existence, které si v přítomnosti Rychtáře chtějí vybudovat mediální pozornost. Dokonce jedna zkrachovalá osobnost Vlaďka bude podávat trestní oznámení za pomluvy, že neuspěla u Macury, hvězdná kariéra u Martucciho se také nepovedla a teď se s vidinou pochybné "slávy" přilepila na Rychtáře. Vlaďko do toho: Vrána k vráně sedá, rovný rovného si hledá.

mirkazam
25. 9. 2014 • 12:24

kajman1,ty budeš nějaký chytrolín...všechno znáš, všude jsi byl. Co tady kritizuješ Darinu,když víš kulový. Mít co do činění s takovým hajzlem jako je Rychta,tak by chtělo sehnat nějakého nabušeného chlápka, který už by ho srovnal do patřičných mezí. A na to ona sama nestačí.Doufejme, že už dostane konečně ,,sedlo " natvrdo !!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.