Šprýmař Luděk Sobota to přehnal: Obvinění za zničení celého filmu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šprýmař Luděk Sobota to přehnal: Obvinění za zničení celého filmu!

Luděk Sobota
Luděk Sobota (Ladislav Křivan / Blesk)

Být veselou kopou může být na obtíž. Zvlášť při natáčení filmu, kde by vždy měla panovat maximální kázeň, aby vše běželo tak, jak má. Jak přiznal Luděk Sobota (71), právě on měl před kamerou občas problémy s kázní. A kvůli tomu se objevila v pozadí jednoho slavného filmu i zlá krev.

Problém nastala při natáčení dnes už legendárního snímku »Jáchyme, hoď ho do stroje!«, jehož scénář napsali pánové Zdeněk Svěrák, Ladislav Smoljak a Oldřich Lipský. Zatímco třetí z jmenovaných se ujal i režie, zbylí dva scénáristé trvali na tom, aby vše probíhalo přesně tak, jak bylo napsáno. Jenže Sobota to viděl jinak.

"Já jsem od začátku vždycky každého režiséra rovnou upozornil na to, že budu improvizovat a že to se mnou nebude jednoduché,“ vyprávěl v pořadu TV Barrandov Exkluziv Luděk Sobota s tím, že Smoljak mu kvůli tomu dokonce nemohl přijít na jméno. Tak moc ho Sobotova nekázeň štvala. "Když byla premiéra filmu, tak mi Láďa Smoljak povídá: ´Tys nám ten film zničil!´“ pokrčil rameny známý komik. "Já už jsem se ho pak začal skoro bát," uzavřel nakonec Sobota.



Přečtěte si
foxhound_blue
28. 9. 2014 • 21:39

No jasně!! A my si to musíme přečíst a pak to tady komentovat, jak je to děsně blbej článek

monza
28. 9. 2014 • 12:53

Hloupý titulek,hloupý článek. Tak,jako je v "Aha" zvykem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.