Ovládá Karel Ivanu nebo Ivana Karla? Gottová přiznala, jak to u nich doma chodí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ovládá Karel Ivanu nebo Ivana Karla? Gottová přiznala, jak to u nich doma chodí!

Ivana Gottová a Karel Gott
Ivana Gottová a Karel Gott (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Staré rčení říká, že chcete-li udělat ze starého muže blázna, dejte mu mladou ženu. Tohle lidové moudro zkrátka poukazuje na to, že generační rozdíly ve vztahu často znamenají pohromu. Opravdu to tak ale je? A funguje to tak i u Gottů?

Nebudeme si nic nalhávat, i když se říká, že muž je hlavou rodiny, domácnost zpravidla řídí žena. Tak jen využívá svého přirozeného důvtipu a mazanosti k tomu, aby si její partner myslel, že to on má vždy poslední slovo. Omotala si podobně Ivana o 37 let staršího Karla? Ona tvrdí, že rozhodně ne.

„Mě tedy hlavně poslouchá naše Stela, a musím se pochlubit, že na slovo. No a já zase poslouchám manžela. Samozřejmě velím i rybičkám a želvám a kočce,“ prozradila Blesku moderátorka, jak to na Bertramce chodí.

Přečtěte si
beladona
17. 9. 2014 • 12:20

takhle se hrbí všechny vyšší ženský , než je jejich chlap.Je to ale zbytečný, prostě Gott je menší a už se mu taky sesedá kostra, je menší čím dál víc.

beladona
17. 9. 2014 • 12:18

6010 NENAPSALA SI TO "IVANKA "SAMA? Závist to, Ivanko, není. Je to úúúúžas, nad tím co mladý zdravý ženský stačí ke štěstí ... Prachy mají i mladí, krásní, schopní a inteligentní kluci a chlapi. /problém je,že ti inteligentní o " Ivanku" nejevili zájem a je fakt že ti inteligentní se nevyskytovali na těch pařbách kam chodila lovit " produkční" (ha ha) Ivana .Tak čapla aspoň dědu Gotta. Sex + jídlo jsou 2 základní lidské pudy.U Gottů se akorát tak nakládá na talíře.Postele jsou osamělé a robertek není chlap

beladona
17. 9. 2014 • 12:08

neumím si představit, že bych uléhala vedle starce .Neumím si představit , že bych se měla starce intimně dotýkat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.