Co je v předmanželské smlouvě Pitta a Jolie? Angelina nastavila drsné podmínky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co je v předmanželské smlouvě Pitta a Jolie? Angelina nastavila drsné podmínky!

Angelina Jolie a Brad Pitt
Angelina Jolie a Brad Pitt (Profimedia.cz)

Láska je láska, ale pořádek musí být. To si zřejmě uvědomili i Brad Pitt (50) a Angelina Jolie (39). Sepsali totiž předmanželskou smlouvu, ve které řeší děti, nevěru, ale i společný majetek ve výši 8,5 miliard korun!

Smlouva má podle všeho několik bodů. V případě, že by se pár rozešel, majetek, který nabyli před svatbou, jim bude ponechán. Zbytek bude rozdělen mezi šest dětí, které vychovávají. Část společného jmění rovněž bude darována na výzkum, který se zabývá léčením rakoviny. V roce 2013 Angelina Jolie podstoupila preventivní odstranění obou ňader. Chtěla tak minimalizovat riziko onemocnění rakovinou prsu. Na tuto nemoc totiž zemřela její matka.


Ve smlouvě nechybí ani klauzule o tom, že pokud se Brad zamiluje do jiné ženy, okamžitě bude odloučen od dětí a starat se o ně bude pouze Angelina. Zřejmě má stále ještě v paměti, jak ona sama přebrala před lety Brada své herecké kolegyni Jennifer Aniston (45).



Přečtěte si
tacoo
27. 11. 2014 • 00:22

Máš pravdu, ale pochybuju, že by Angelina úmyslně byla tak vyhublá. A podívej se na Denise Richards, jak byla nádherná a jaký je dnes kostlivec. To nemůže být jenom dieta.

fizi
25. 9. 2014 • 14:51

Majetek komentovat nechci,jsou to peníze jejich a jejich věc,jak s nimi naloží.Chci jen říct,holky,proboha nehubněte,ať nedopadnete jako Angelina.Dříve nádherná žena,dnes jen krvavá ústa na pergamenem potažené kostře.Smutné.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.