Seriál Neviditelní klame diváky! Co jste v televizi neviděli? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Seriál Neviditelní klame diváky! Co jste v televizi neviděli?

Herec v premiérovém díle páchal sebevraždu. Nevěděl ale, že je vodník.
Herec v premiérovém díle páchal sebevraždu. Nevěděl ale, že je vodník. (Foto pro Aha! – ČT)

Podvod! Veškeré záběry pod hladinou řeky v novém »vodnickém« seriálu ČT Neviditelní se nenatáčely ve Vltavě, ale v jednom pražském aquaparku. Herci se kvůli rolím vodníků museli naučit kaskadérským kouskům a dýchat pod vodou.

„Děkuji téhle roli, naučil jsem se chodit na šteklích a dýchat pod vodou,“ směje se Jiří Langmajer (48), který se ve včerejším premiérovém díle marně snažil utopit v autě ve Vltavě. Nevěděl totiž, že je vodník... Místo v řece se navíc topil v bazénu!
„Kdykoliv herci skočí z lodi pod hladinu, je to točeno v aquaparku. Točíme tu všechno, co se děje pod hladinou Vltavy,“ prozradil režisér Radek Bajgar (51) s tím, že na jednotlivé záběry využívali speciální dýchací přístroje.
„Máme šikovný herce, takže si velmi rychle zvykli, že si loknou vzduchu z bomby s dejchákem a nemusí na hladinu mezi záběrama,“ pochvaloval si Bajgar.



Přečtěte si
balin
8. 9. 2014 • 23:36

pani Františka by asi mala byť dcéra (alebo staršia verzia?) pani Šefránkovej, ale rodinná podoba tam totálne zlyhala budem sa dívať aj ďalej (na tv joj) no a keby tie zábery pod vodou natáčali v akejkoľvek nie úplne horskej rieke v európe, asi by tam toho nebolo veľa vidieť

eva666
8. 9. 2014 • 10:31

než jsem pochopila o co gou, taky se mi to zdálo nesmyslné, ale nakonec jsem se výborně pobavila a těším se na další díl. doufám v další ironii, která je zatím slušná a hlavně trefná, např. biomasa a Ondřej... atd. konečně něco jiného, než nemocnice... a jinak to je mi ale překvapení, že herci pod vodou dýchají a je to podvod, kterého vo.la by napadlo, že to není skutečnost! ten článek psal velký inteligent, třeba se v "Neviditelných" objeví.

mazanykralicek
7. 9. 2014 • 14:40

Každý ať se dívá na to, co se mu líbí. My se bavili je to oddychová nadsázka a ta fotka Babiše u Bartošky nebo ta voda Štrbské pleso 79 no určitě lepší než Vinaři. Dobré obsazení i Františka a Háma jako vodníci. Má to rozhodně vtip i dobrá hudba Vltava je skvělá jsou to jen děti doktora Mráčka jinak nic víc seriál je moderní do dnešní doby sedí je vtipný odpočinkový.

pelagie
7. 9. 2014 • 08:16

A další seriály budou následovat , "máme se na co těšit"

pelagie
7. 9. 2014 • 08:15

naprostý souhlas, k Dr.Mráčkovi se to nedá přirovnat, a taková k tomu byla reklama jakoby šlo o nějaké veledílo.. divím se, že naši přední herci se nechají takto zneužít, to přece není žádné umění, ale pravděpodobně dobře placené

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.