Kuchařová vyměnila Brzobohatého: Vrhla se do náručí hokejisty a hodlá zmoudřet! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kuchařová vyměnila Brzobohatého: Vrhla se do náručí hokejisty a hodlá zmoudřet!

Když je z Táni herečka, neměl by se Ondra dát na modeling?
Když je z Táni herečka, neměl by se Ondra dát na modeling? (Aha! - M. Pátek, R. Souček, P. Machan)

Byť je z dvojice Taťána Kuchařová –(26) Ondřej Brzobohatý (31) větší herecká zkušenost a dovednosti bez debat na straně Ondry, je to Taťána, kdo dostal hlavní roli v celovečerním filmu. Bude hrát manželku hokejisty, která se rozhodne všem ukázat, že dlouhonohé blondýny nemusí být nutně hloupé…

Přestože nemá Taťána prakticky žádné herecké zkušenosti, pomineme-li krátkou zkušenost v seriálu Gympl, získala hlavní roli manželky hokejisty, která se všem rozhodne ukázat, že není jen krásnou ozdobou svého muže. „Hlavní roli jsme chtěli obsadit dívkou tak pronikavě krásnou, že si ji netroufne oslovit obyčejný chlap. Její vrozený status, o který hrajeme, je tak zpečetěn,“ prozradil producent snímku Správnej dres Michal Reitler.

Partnera Taťány hraje Jirka Mádl, kterého zřejmě do role hvězdy NHL kvalifikovaly i bohaté zkušenosti s ledním hokejem. Film má být romantickou komedií, která podle scénáristy Petra Kolečka, bude vyprávět příběh bývalé Miss Severní Čechy, která nemá dokončené ani gymnázium a pomalu se smiřuje s tím, že duchaplnost od ní nikdo neočekává. Poté, co potká vysokoškolského profesora (Adrian Jastraban) se zaměřením na vzdělávání dospělých zjišťuje, že všechno může být ještě jinak a začne na sobě tvrdě makat.



Přečtěte si
stekavypes
3. 9. 2014 • 22:01

No to bude dvojka,ona taky není žádná krasavice,vypadá jako stará mladá.

lukreciaborgia
3. 9. 2014 • 18:09

Bóže kačer Mádl!!To bude fakt bomba!!Proč to musíme dotovat ze státní kasy?Pochybuju,že by na takovou capinu dal nějaký soukromník love.

soltero1
3. 9. 2014 • 15:31

No super, takže nejenom modelka, ale i herečka... Vážně nám stačí tyhle ty rádoby renesanční osobnosti rychlokvasky?

trhnisinadledvinkou
3. 9. 2014 • 10:17

no nazdar, to bude trhák jak noha

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.