Tohle bude vážné: Erbová se odstěhovala od Řepky?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tohle bude vážné: Erbová se odstěhovala od Řepky?!

Podle kamarádek Řepkové se začala modelka podezřele často vyskytovat v Litvínově, kam dříve příliš nejezdila.
Podle kamarádek Řepkové se začala modelka podezřele často vyskytovat v Litvínově, kam dříve příliš nejezdila. (Foto: Aha! - David Malík, Denisa Hamerníková, koláž Ahaonline.cz)

Poslední měsíce nebyly pro manžele Řepkovy zrovna nejšťastnějším obdobím. Problémy s exekucí Tomášova majetku v přepychové černošické vile, kdy Vlaďka málem přejela dotěrného exekutora, to byla jen drobná zápletka v mnohem hlubších partnerských problémech.

Sama Modelka o krizi ve vztahu několikrát promluvila a zdá se, že temný mrak se ani po zaplacení astronomických částek Řepkově bývalce nerozplynul. Zájem médií, hanba až na půdu a útoky exmanželky Tomáše Řepky, to vše mělo na manželství dvojice neblahý účinek. Alespoň tak se to jeví podle webu Sedmičky. To možná vedlo i k tomu, že se silikonová sexbomba uchýlila do kraje, odkud vzešla-do severočeského Litvínova.


A jak je dobrým zvykem, Vlaďku Erbovou napráskaly její vlastní kamarádky. "Dřív jsme ji neviděly i několik měsíců a teď je tady prakticky denně," podělily o svůj upřímný údiv s webem časopisu Sedmička přítelkyně modelky. Možná je ale všechno jinak a krasavice jezdí na sever spravovat své nemovitosti, které dlouhodobě poskytuje sociálně potřebným za výhodné ceny. Možná si od sebe jen manželé potřebují trochu odpočinout a rozvod ještě není na pořádku dne. Co myslíte?



Přečtěte si
illis
10. 9. 2014 • 17:51

hejhej Když není namalovaná a nastrojená, je jako každá jiná ženská. Přesněji sama Erbová žádný zázrak není .

ararat
4. 9. 2014 • 21:06

je to hloupé,musí být hodně lakomý,když na vl.děti neplatí a přitom není žádný ekonomický chudák....

hejhej
4. 9. 2014 • 19:54

Je to smutné, když některý chlap nepřemýšlí a stačí mu jenom silikonová prsa

trhnisinadledvinkou
4. 9. 2014 • 11:49

nojo... blikanec holt nevydělává, tak se už nevyplatí

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.