Drtivá kritika výkonu Havlové: Šokující důvod, proč už nemůže hrát! Co říká Adamovská? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Drtivá kritika výkonu Havlové: Šokující důvod, proč už nemůže hrát! Co říká Adamovská?

Spekulace o tom, že je Havlová po plastice, se objevují čím dál častěji. Ona se k nim nikdy nevyjádřila
Spekulace o tom, že je Havlová po plastice, se objevují čím dál častěji. Ona se k nim nikdy nevyjádřila (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Mária Rušinová, Česká televize)

Na hlavu Dagmar Havlové (61) a její obličej zvlášť se sesypala kritika! Vyčítají jí, že kvůli botoxu a dalším umělým zásahům ztratila tvář. O plastických operacích a »vygumovaných« obličejích promluvila také její bývalá kolegyně z vinohradského divadla Zlata Adamovská (55).

„Nemůže hrát, botox na čele, podfouknutý horní ret brání mimice,“ napsal jeden z diváků v diskusi na stránkách České televize poté, co veřejnoprávní instituce nedávno odvysílala cyklus Setkání s hvězdou, ve kterém bývalá první dáma účinkovala. „Havlová sice pořád vypadá, až na ten botox, dobře, ale hrát už neumí. Hraje nepřirozeně, strojeně a měla by odejít ze scény,“ nešetřil kritikou další divák.


Cenzura v ČT
Řadu příspěvků na Kavčích horách z diskuse po několika dnech odstranili. „Příspěvek byl smazán kvůli porušení pravidel diskuse,“ oznámila Česká televize. Není jasné, zda všechnu kritiku napsal jediný člověk, nebo jich bylo více, ale zcela jistě příspěvky ČT a možná i samotnou Havlovou překvapily. Nikdy ovšem neměla na své straně celou veřejnost, vždy existovali kritici jejího herectví. A teď se k nim přidali lidé, kteří tvrdí, že vyhledala služby plastického chirurga.

Ukázka diskuse z webu ČT, kterou přetiskly Krajské listy.

Adamovská: Nechci mít vygumovaný obličej!
Tak trochu to vypadá, že se do Havlové navezla i její kolegyně ze seriálu Sanitka 2 Zlata Adamovská (55). „Já si myslím, že vrásky k určitému věku patří. Čas nezastavíte a já se opravdu nebudu snažit o to, abych měla vygumovaný obličej. To je pro herečku hrob mít vygumovaný obličej,“ prohlásila v pořadu Prásk. Měla tím na mysli paní Dagmar?



Přečtěte si
eva666
22. 9. 2014 • 11:13

Havlovou jsem vždy měla a dodnes mám ráda, podle mne je to fajn ženská. Jenom si myslím, že pokud s tím dofukování obličeje nepřestane, dopadne jako naše rodinné stříbro Heluš. Ta už má ústa od ucha k uchu..tak Dášo, ať nedopadneš podobně.

stellastella
3. 9. 2014 • 12:39

Bohužel paní Havlová není jediná, která má napíchané rty. Tyto rty pak působí jako kachní zobáky. Chápu, že chtějí vypadat dobře, otázkou je, co je ještě hezké. Mám za to, že by stačilo potlačit pouze nejhlubší vrásky a těch nebývá moc.

mirkazam
3. 9. 2014 • 08:51

jarka1350....procitni

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.