Martucci zuří! S kým ho Macurova "chytrá" bývalka za pohostinnost podvedla? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Martucci zuří! S kým ho Macurova "chytrá" bývalka za pohostinnost podvedla?

Zdeněk Macura se svou bývavou přítelkyní.
Zdeněk Macura se svou bývavou přítelkyní. (Foto Facebook.com, ara)

Co stojí za naprosto nelogickým chováním Macurovy bývalé přítelkyně Vlaďky Šulekové asi nikdo opravdu nezjistí. Nejdřív se odebrala k Martuccimu do Itálie a záhy se objevila a u jeho hlavního nepřítele Rychtáře v uhříněveské vile. Nepochopitelné!

Jak to celé začalo? Po rozchodu se Zdeňkem Macurou Vlaďka ihned kontaktovala Rychtáře, protože potřebovala dovézt za svou maminkou. Udělala to i přes to, že ji Rychtář opakovaně nazval »k*rvou«. Chvíli o ní nebylo slyšet a údajně se chtěla vrátit zpět ke králi azylových budek Macurovi. Ten ji ale definitivně zapudil.

Další na řadě byl tedy Martucci, který se prý Vlaďky gentlemansky ujal a ona se najednou ocitla v jeho italském sídle, kde si válela šunky na stejném místě, jako před několika lety Iveta Bartošová. Podle informací na Domenicově facebooku jí dovolenou slíbil a o Vlaďku se 10 dní staral jako o princeznu.

Během této doby se zřejmě domluvili, že oba podpoří projekt proti týrání žen. Jenže co udělala Vlaďka pár dnů po příchodu do Čech? Šla do vily Rychtáře! Podle informací Super.cz totiž s vdovcem a celou jeho podivnou partičkou slavila poslední den ve vile po Ivetě předtím, než si ji převzal Štaidl To Domenica nenechalo chladným! Jak může pracovat na projektu proti týrání žen s někým, kdo v minulosti mlátil svou manželku? „Já a moje maminka nebudeme v žádném případě spolupracovat na žádném projektu, v kterém figuruje hulvát, co si dovolil dobývat se k nám do domu a napadnout moji maminku, jak videa jasně dokazují. Dáváme ruce pryč od kohokoliv, kdo se paktuje s takovým individuem,“ vzkázal hrabě zcela logicky na svém facebooku.

Vyzval Vlaďku, aby se k situaci vyjádřila, ale doposud tak neučinila. Zároveň poprosil, aby to ostatní neměli Šulekové za zlé. Opravdu těžko říci, co v minulosti týranou Vlaďku vedlo k tomu, aby vyhledala obydlí násilníka.



Přečtěte si
hgfcf
1. 10. 2014 • 12:45

gaysknirem přesně tak .

vlnenaponozka
1. 10. 2014 • 12:16

Nedomluví se ani politici, kteří snad mají aspoň to průměrné IQ,že? Tak co čekat od lidí, kteří mají IQ podprůměrné? Kolem Ivety to byli skoro všichni. Ty neuvěřitelné kousky, které baví a plní bulvární diskuze nemůže konat nikdo jen trochu moudrý.

hejhej
31. 8. 2014 • 09:53

jakopes: Ona byla pozvána Italem s Macurou na dovolenou. Přijela jenom ona, možná chtěla víc, než dovolenou, ale Ital zřejmě neměl zájem. Tím, že se stýká s násilníckým hulváte jí už asi do Utálie nepozve

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.