Hvězda Talentu Esther Lubadika: Utekla před válkou z Angoly, rodiče ji nechali v Praze! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Talentu Esther Lubadika: Utekla před válkou z Angoly, rodiče ji nechali v Praze! +VIDEO

Esther Lubadika v Talentu
Esther Lubadika v Talentu (TV Prima)

Skvělým zpěvem, ale hlavně fenomenální show a geniálním tancem nadchla porotu a diváky soutěže Česko Slovensko má talent exotická Esther Lubadika (21). Kakaová kráska z Angoly nacvičila tak profesionální vystoupení, že své konkurentky předčila hned o několik dimenzí.

Porotu si získala už při prvním vystoupení, v kratičkých šortkách spolu se svými tanečnicemi zatančila a zazpívala tak, že by se za to nemusela stydět ani samotná Beyoncé (31). „Vy už jste teď hvězda! Vidím vás jasně ve finále!“ rozplývala se porotkyně Lucie Bílá (46), zatímco její kolegové Martin Dejdar (47) a Jaro Slávik (38) jen mlčky lapali po dechu.

Jak se ale tato smyslná cizinka dostala až sem? A jak to, že umí tak skvěle česky? „V Africe byla tehdy válka, a rodiče se o nás báli, tak se rozhodli utéct,“ prozrazuje čokoládová slečna. „Rodiče kvůli strachu tak spěchali, že sedli na první letadlo a to letělo právě sem,“ směje se Esther.


U nás tedy žije už od tří let. A dnes už dokonce bez rodičů! „Ti se odstěhovali za prací do Belgie spolu s nejmladší sestřičkou Aničkou, ale já tu zůstala,“ vysvětluje nadaná zpěvačka. Úplně samotinká tu ale není, nablízku jsou jí ještě bratr Beni a sestra Riniche.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
penzijni_fond
12. 11. 2012 • 15:42

Chcete každý rok dostávat od státu 4 560 Kč? Víme jak na to! Podívejte se na www.statniprispevek.cz a nechte si platit od státu peníze každý rok.

verajc
12. 11. 2012 • 13:13

Nechutné vystoupení, jenom rozrahovaly nohy.Vystoupení někam do bordelu.Ať radeji pouze zpívá a to kroví nechá tančit u tyče.

majojo
12. 11. 2012 • 10:09

O tom, kdo je debil, můžeme diskutovat i dlouhé hodiny. Moje chyba je, že tam chybí slovíčko tzv. Jinak mohou pocházet odkudkoli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.