Máte krizi? Nebaví vás sex? Žijete s tím nepravým? Ložnice vás usvědčí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Máte krizi? Nebaví vás sex? Žijete s tím nepravým? Ložnice vás usvědčí!

Takhle chlapi nespí, tak spí mimina. Mazlové, dávejte si bacha, ať vás manželka nevymění za většího tvrďáka…
Takhle chlapi nespí, tak spí mimina. Mazlové, dávejte si bacha, ať vás manželka nevymění za většího tvrďáka… (Profimedia.cz)

Až dnes večer se svou drahou polovičkou ulehnete do postele, dávejte dobrý pozor, co se bude dít. Převalíte se každý na svou polovinu, otočíte se zády a oddáte se spánku? Anebo do říše snů poputujete v objetí? Američtí vědci přišli s průzkumem, který ve světě vzbudil velký ohlas. Zjišťovali, co o vašem vztahu vypovídají polohy ve spánku. Budete se divit, ale možná víc, než byste vůbec tušili!

1) Muž objímá ženu zezadu

Gratulujeme! Jste zamilovaný pár! A stav blažené lásky si naplno užíváte. Ve vztahu jste oba dva naprosto spokojení. Nic vám nechybí.  Vy jste se hledali, až jste se našli…

2) Žena objímá muže zezadu

V tomto vztahu více miluje žena. Bojí se, aby svého drahého neztratila, a je na něm citově závislá. A bohužel hodně se projevuje i žárlivost.

3) Tváří v tvář

Přiznejte se! Že vy jste ve vztahu teprve krátce. Přítomnosti protějšku se nemůžete nabažit, proto nechcete usnout jako první a do poslední chvilky se díváte a kocháte pohledem do spící milované tváře.

4) Zády k sobě, ale blízko sebe

Přestože jste spolu už delší dobu, stále se máte rádi. Od svého partnera se i v noci nechcete hnout a potřebujete blízký kontakt. Váš vztah zraje jako víno. Jak se říká, dokud nás smrt nerozdělí…

5) Každý na své straně

Ajajaj… Tady něco nehraje. U vás evidentně není vše v pořádku. Láska vyprchala, vztah se stává nudným stereotypem. Nejvyšší čas s tím něco udělat a radikálně to změnit. Je za pět minut dvanáct!

6) Žena na rameni muže

Ve vašem vztahu je dominantní partner. Ten o všem rozhoduje a je hlavou rodiny. Vy naopak potřebujete cítit, že se o vás postará a zajistí vás. Zkrátka milujete pocit bezpečí.

7) Muž roztažený, žena se tísní

Dámy, rychle pryč! Váš partner je sebestředný sobec, který myslí jen a jen na sebe, a vy jste mu ukradená. Se svým protějškem si okamžitě vážně promluvte. Nezavírejte před problémy oči.

8) Dítě mezi vámi

Zanevřeli jste na sex a užíváte si rodičovských povinností. Dítě je pro vás vše, milostný život jste odsunuli na vedlejší kolej. Pozor, to může postupně vést k partnerské krizi. Podle odborníků by dítě mělo přestat s rodiči sdílet společnou postel ve třech letech. 

9) Ležíte na zádech a držíte se za ruce

Jste zkrátka dvě hrdličky. Trošku snílkové. Rádi si před spaním povídáte a neustále něco plánujete. Rozumíte si nejen v sexu, ale i v radovánkách mimo ložnici. Jste jako dvojčata.

10) Muž v náručí ženy

Váš partner je cíťa, který si v životě nevěří a má ve vás velkou oporu. Věří, že všechny problémy vyřešíte sama a za něj. Vy jste ve vašem partnerství jasný kápo, který udává směr.

Věděli jste, že…

Člověk má za noc 8 až 10 snů?

42 % žen a 25 % mužů si po probuzení vzpomene alespoň na jeden sen?

V průběhu let se průměrná délka spánku ve vyspělých zemích zkrátila z 9 hodin na počátku 20. století na současných 7,5 hodiny?

Světoznámý malíř Leonardo da Vinci spal po 4 hodinách vždy pouze 15 minut?

Japonka Kamato Hongoová, která se dožila neuvěřitelných 116 let a zemřela před devíti lety, byla pozoruhodná tím, že spala jen jednou za dva dny?

Zatímco takový lenochod prospí ve větvích stromů až 20 hodin denně, tučňák spí jen několik minut denně? Některá zvířata jako kůň nebo slon spí vestoje?

U laboratorních zvířat je potvrzeno, že nepřerušené odpírání spánku vede ke smrti?

Nespavci v Guinnessovce

Sedmnáctiletý americký student Randy Gardner v roce 1965 vydržel 11 dnů za sebou nespat. Tento experiment byl nakonec z rozhodnutí lékařů přerušen, protože hrozilo naprosté vyčerpání organismu. Přesto se ale rekordmanem nestal. Podle zápisu v Guinnessově knize rekordů vydržela nejdéle nespat Angličanka Maureen Westonová – a to rovných 449 hodin. Tedy 18 dní a 17 hodin.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.