Sexuální poradna paní Michaely: Je pravda, že i tak relativně obyčejná věc, jakou je nadbytek práce, nám může prakticky zlikvidovat sexuální život? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexuální poradna paní Michaely: Je pravda, že i tak relativně obyčejná věc, jakou je nadbytek práce, nám může prakticky zlikvidovat sexuální život?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Je pravda, že i tak relativně obyčejná věc, jakou je nadbytek práce, nám může prakticky zlikvidovat sexuální život? Marek (28)

Je to smutné, ale práce nás opravdu dokáže připravit o sex. Jednak se potýkáme s nedostatkem času, a tak je pro partnery těžké najít si k milování optimální volnou chvilku.

Pak je tu únava – a s ní spojený stres. Vědci zjistili, že muži, kteří pracují 12 a více hodin, často na sex už ani nemyslí. Stravují se u počítače, na čerstvý vzduch nepřijdou, jak je rok dlouhý, a sex se pro ně stává únavnou povinností. Na romantiku nemají ani pomyšlení, a pokud už někdy přece jenom dojde na sex, zvolí unavený pár vždy stejnou techniku, aby se nemusel vyčerpávat experimentováním.

Místo lásky přicházejí první spory. Ty mohou skončit až rozchodem, pokud si dvojice včas neuvědomí, že skutečným viníkem jejích problémů je vyčerpávající životní styl. Pomůže jedině jeho změna, vzájemná láska a upřímnost mezi partnery, se kterou ještě dokážou svůj vztah zachránit.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha! - Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.