Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel mi často vyčítá lepší práci a plat a náš sex už celé týdny nestojí za nic. Je vůbec možné, aby nám peníze zničily sex? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Sexuální poradna paní Michaely: Můj přítel mi často vyčítá lepší práci a plat a náš sex už celé týdny nestojí za nic. Je vůbec možné, aby nám peníze zničily sex?

 (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Můj přítel mi často vyčítá lepší práci a plat a náš sex už celé týdny nestojí za nic. Je vůbec možné, aby nám peníze zničily sex? Veronika (28)

Je to možné a nejde bohužel o nijak ojedinělý problém. Muži často trpí pocitem méněcennosti jen proto, že jejich partnerka nosí domů víc peněz. Cituplný vztah nahradí hádky a výčitky, dvojice se spolu přestává bavit a sex, který dříve býval pro oba radostí, se stává nutným zlem. Nakonec se dvojice už nemiluje vůbec a hledá štěstí jinde.

Občas pomůže včasná konzultace s odborníkem, ale vždy to závisí na ochotě muže zbavit se pocitu ukřivděnosti a získat zpět lásku ženy, kterou kdysi miloval bez ohledu na její postavení a peníze.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.