Sexuální poradna paní Michaely: Jenom z legrace jsem zkusila svést přítele své sestry. On se ale nebránil a začal mě líbat. Mám to sestře říct? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sexuální poradna paní Michaely: Jenom z legrace jsem zkusila svést přítele své sestry. On se ale nebránil a začal mě líbat. Mám to sestře říct?

 (Profimedia.cz, ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Jenom z legrace jsem zkusila svést přítele své sestry. On se ale nebránil a začal mě líbat. K ničemu víc nedošlo, zarazila jsem ho. I tak mám ale výčitky. Mám to sestře říct? Linda (19)

To je tedy vskutku originální legrace! Každopádně jste zjistila, že ten muž je schopen vaši sestru bez výčitek podvádět. Asi byste jí neměla říkat, co se mezi vámi stalo. Mohla by to obrátit proti vám a do konce života s vámi nepromluvit.

Spíše ji můžete nenápadně varovat, že máte pocit, že má sklony flirtovat s jinými – jdeli vám o její dobro. Pokud vás pouze trápí svědomí, svěřte se raději kamarádce!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.